Afro-Caribbean Travel har sedan 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar om paradiset i Västindien. En del av framgångsreceptet är kompetens, vi säljer endast destinationer som någon av oss har besökt. En annan del handlar om att hänga med i de svängande resetrenderna och erbjuda produkter som efterfrågas. I detta nyhetsbrev tipsar vi om våra populäraste kombinationsresor som ni därtill har rabatter på under hela september.

Tobago och Barbados

En av våra absolut populäraste kombinationsresor! Här får ni en härlig blandning av det bästa Västindien erbjuder med fantastiska stränder, kristallklart vatten, roliga utflykter, restauranger, nöjen, musik, natur och avkoppling. Barbados är den livliga ön med roliga utflyktsmål, kritvita ständer och coola rum shops, medan Tobago är vykortsvacker, lugn och relativt oexploaterad.

Läs mer.

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

Grenada och Tobago

Upplev Grenada, känd som ”The Isle of Spices”, det vill säga kryddön, och för att ha en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Här finns även en lummig regnskog och därmed trevliga möjligheter till hiking. Till Tobago reser man för att få uppleva de vita stränderna, det kristallklara vattnet, palmerna, calypsomusiken och den lugna livsrytmen.

Läs mer.

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

Grenada och Carriacou

Kombinera kryddön Grenada med den mindre ön Carriacou. Grenada är en underbart vacker och grön ö med massor av naturupplevelser och härliga utflyktsmål. som vattenfall, varma källor och den pittoreska huvudstaden St George´s. Carriacou är den mindre ön av dessa två, ön är kantad av fina stränder och lämpar sig väl för snorkling och dykning.

Läs mer.

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

St Lucia och Tobago

Denna kombinationsresa tar er till vilda, vackra St Lucia, känd för sin skönhet, grönska och tvillingbergstopparna ”The Pitons”, och till lilla charmiga oexploaterade Tobago. På St Lucia bor ni i Rodney Bay, på Tobago bor ni i Crown Point med gångavstånd till världsberömda Pigeon Point, en av Västindiens vackraste stränder.

Läs mer.

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

Tobago, Trinidad och Curaçao

Besök två solsäkra öar med en intressant historia och kultur. Tobago och Curaçao är två öar som bland annat erbjuder snorkling i kristallklart vatten, simning med delfiner, underbar natur, trevliga utflykter och roliga aktiviteter. På väg till Curaçao stannar ni en natt på Trinidad och får bland annat besöka Caroni Bird Sanctuary, ett världsberömt träskområde rikt på fågelarter. Läs mer

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

Tobago, bo på två olika orter

Den här resan ger er en skymt av paradiset och boendet sker på två av våra populäraste hotell på Tobago. Börja er vistelse med en vecka på Sandy Point Village Hotel i Crown Point och avsluta med en vecka på det förtjusande boutiquehotellet Bacolet Beach Club beläget i Scarborough. Läs me r

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

Tips på gruppresor i höst

För er som vill fly höstmörkret och är intresserade av resor för kropp och själ har vi fortfarande platser kvar på de två yogaresorna Yogaresa till Kilimanjaro i oktober och Safari och yoga i Kenya i november. Kombinera yoga med safari, äventyr, natur och träning.

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018

Personalnytt

Vi önskar Cathinka Ingman välkommen till vårt team som Marketing and Social Media Manager med det huvudsakliga ansvaret att hålla företagets allt fler marknadsföringskanaler som hemsidor och sociala medier levande genom inspirerande resereportage, bloggar och matnyttig information från våra exotiska resmål.

Afro-Caribbean nyhetsbrev september 2018