Västindien

Vi skräddarsyr er drömresa utifrån era önskemål!

Resor Västindien

Säg Västindien, och det smakar redan sol, salta bad, vajande palmer och färgglada drinkar. Vad många kanske inte känner till är att det i Västindien finns många olika folkgrupper med sin egen specifika historia och kultur. Vi erbjuder resor till ett flertal karibiska paradisöar, så oavsett om du är intresserad av sol och bad, karneval, bröllopsresa, konferens, musik, historia eller kultur kommer du lätt att hitta din drömresa i vårt breda utbud.

Resa till Västindien

Våra resor till Västindien

Afro-Caribbean Travel har sedan tidiga 90-talet hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar om paradiset. Hos oss hittar ni främst öar i den engelskspråkiga delen av södra Västindien, från Dominica i norr till Trinidad & Tobago i söder. Hos oss hittar du resor till bland annat Dominica, St Lucia, Antigua, St Vincent, Barbados, Grenada, Trinidad och Tobago. Dessa delar av Västindien anses av många vara de mest genuina och prisvärda. Andra populära delar av Västindien som vi anordnar resor till är Kuba i norr och ABC-öarna i söder, det vill säga Aruba, Bonaire och Curaçao.

Resa till Västindien, Kuba, Trinidad

Det är enkelt att resa till Västindien

Att resa till Västindien är enkelt, här finns inga tropiska sjukdomar, kranvattnet är drickbart, visum krävs endast i undantagsfall och turistnäringen är, på de flesta öar, väl fungerande. Detta, plus sol, bad och härliga stränder, har gjort resor till Västindien till en drömsemester för många människor runt om i världen.

Stränder på Tobago

Våra Västindienresor – så mycket mer än sol & bad

Sol & bad i all ära men för den aktiva resenären har Västindien många roliga äventyr att erbjuda. Bra dykning hittar du på Bonaire, Curaçao & Tobago. Orörda regnskogar erbjuder Dominica, St Lucia, Tobago och Grenada. På flera öar hittar du häftiga vattenfall och vänliga människor finns i hela Karibien. Dominica är hem till en av Karibiens sista ursprungsbefolkningar, Kalinagoindianerna. St Lucia & Tobago erbjuder ett rikt fågelliv för den fågelintresserade. Och Kuba är inte likt något annat. Du hör ju, en resa till Västindien erbjuder något för alla smaker.

Vi hjälper er gärna att förverkliga era resedrömmar och hitta just din ö i Västindien!