Åk på en karnevalsresa till Trinidad och Tobago i februari 2024. Öarna där calypso- och steelbandmusiken föddes. Härliga rytmer som årligen kulminerar i en av världens största och främsta karnevaler - Trinidadkarnevalen! Kulmen för karnevalen är måndag-tisdag den 12-13 februari 2024.

Afro-Caribbean Travel har sedan 1993 arrangerat karnevalsresor till Trinidad och Tobago. En kombinationsresa där Trinidad står för tempot, festen, musiken och färgerna och där Tobago står för lugnet, solen och de fantastiska stränderna. En succé som årligen lockar tusentals personer från hela världen till öarna längst söderut i Västindien.

Flyget sker med flyg till Tobago via London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Tobago går nästa dag. På Gatwick övernattar ni på ett hotell på flygplatsen.

Ni börjar resan med tre dagar på Tobago, för att på fredagen den 9 februari flyga den korta biten över till Trinidad och spendera karnevalen där. Efter fem dagar (på onsdagen den 14 februari) flyger ni tillbaka till lilla härliga Tobago och avslutar med sol och bad i sex dagar. Om ni är intresserade av den billiga shoppingen på Trinidad bör ni ha i åtanke att de flesta affärer i huvudstaden Port of Spain är stängda under karnevalsdagarna och att en extra dag för shopping därför rekommenderas.

På Trinidad bor ni i dubbelrum på pensionatet Alicia´s Palace och på Tobago bor ni i lägenhet på Sandy Point Village Hotel.

Läs mer om hotellen:
Sandy Point Village Hotel
Alicia´s Palace

Det finns även hotell med högre standard, kontakta oss för pris.

Läs mer:
DN:s artikel om karnevalen från 16/1 2011

Obs! Flyg utan övernattning finns, kontakta oss för pris.

Är du intresserad av en aktiv semester på Trinidad & Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Läs mer om Trinidad och Tobago

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Tobago tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 3+6 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet, Tobago
- Flyg från Tobago till Trinidad tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur inklusive karnevalsinformation, Trinidad
- 5 nätter på Alicia´s Palace i dubbelrum inklusive frukost, Trinidad

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran