En resa till våra exotiska destinationer är för de flesta någonting man gör en gång i livet. Vi är ytterst måna om att det sker på ett professionellt och för kunden tryggt sätt och skräddarsyr resor efter önskemål. Afro-Caribbean Travel har sedan starten 1996 hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar och har via ägarbolaget Kenzan Travel (org.nr 556954-0783) ställt ut lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

Nedan vill vi informera om vad som händer steg för steg när ni bokar en resa hos oss.

Förfrågan

En förfrågan skickas via e-post, via specifika paketresor på hemsidan eller görs per telefon. Vi har som ambition att alltid återkomma till er så snart som möjligt.

Offert

En av våra kompetenta resekonsulter kommer därefter att maila er en offert på en resa enligt era önskemål. Kom ihåg att vi skräddarsyr resor och att de förslag ni ser på hemsidan kan förlängas, kortas ner och kombineras med andra destinationer. Säg bara vad ni önskar!

Bokningsbekräftelse/faktura

När ni har accepterat offerten görs en bokning hos flygbolag och hotell/landarrangemang. När alla delar av resan är bekräftade skickas en bokningsbekräftelse/faktura till er där en handpenning, normalt 1 000 kr per person, skall vara oss tillhanda inom 7 dagar.
Anmälningsavgiften kan vara högre om särskilda regler föreligger för vissa landarrangemang.
Anmälningsavgiften dras av från slutlikviden som skall vara oss tillhanda senast 35 dagar före avresa. Undantag från 30-dagarsgränsen kan förekomma då flygbolagen och andra aktörer ibland kräver tidigare slutbetalning än 30 dagar före avresa. För resor som bokas nära inpå avresa (30 dagar före avresa) gäller omedelbar slutbetalning.

Betala er resa

Vi erbjuder flera sätt att betala fakturor på; bankgiro, direktbetalning till konto och kreditkortsbetalning. Oavsett betalningsform är det viktigt att ange bokningsnummer, fakturanummer eller ordernummer som anges på fakturan som referens.

Bankgiro Plusgiro
5538-7245 1905987-2

Betala från utlandet:

Vid betalning från utlandet måste vårt IBAN-kontonummer och bank-swiftadress anges.

Kreditkortsbetalning

Betalning kan göras med de vanligaste kreditkorten via vår hemsida eller den länk ni erhåller i samband med fakturering.

Resedokument

När slutbetalning har erlagts kommer vi att ställa ut alla färdhandlingar, flygbiljetter och vouchers för hotell och andra landarrangemang som ingår i resan. Dessa mailas till er, alternativt postas till er hemadress, och sker normalt 20-30 dagar före avresa.

Obs!

Det är er skyldighet att kontrollera att rätt namn står på bokningsbekräftelsen. Namnet skall vara exakt enligt pass. Det är också er skyldighet att dubbelkontrollera att rätt datum står på färdhandlingar, att ha giltigt visum och nödvändiga vaccinationer inför resan.

Läs också:

Resevillkor

Avbeställningsskydd

Reseförsäkring