Kajsa Lindström
Kajsa Lindström
Resekonsult

[email protected]

Jag blev diplomerad resekonsult efter att ha gått TRAC-utbildningen i Göteborg, men har nu lämnat Götet för nordligare breddgrader. Mitt första möte med Kenzan Travel var under min praktik 2018 och nu, några år senare, har jag äran att på riktigt vara en del av Kenzanfamiljen. På Kenzan jobbar jag främst med våra resor till Sydostasien och Costa Rica men även med Tanzania & Kuba. När jag inte jobbar umgås jag med min sambo och vänner och reser förstås så ofta jag kan.

Fem snabba frågor till Kajsa

Din bästa resa? Backpacking i Sydostasien. Jag och mina tjejkompisar gjorde en oförglömlig resa i ca 2,5 månader genom Vietnam, Kambodja, Thailand, Malaysia och Singapore. Vi reste enkelt men oj vilken upplevelse det var!
Favoritdestination du brinner lite extra för? Nya Zeeland, Vietnam, Kroatien och London, där jag tidigare bott. Japp, en härlig blandning!
Drömresan du inte gjort än? Jag vill vandra till Machu Picchu!
Vad reser du inte utan? Min spork, haha!
Favorittyp av resa (sol&bad, natur,stad,äventyr)? Aktiva resor med mycket naturupplevelser. Gärna storslagna vyer och/eller mycket grönska.

 

Ella Johanson Rustad
Ella Johanson Rustad
Försäljningschef, delägare

[email protected]

Jag började på Kenzan T 2006 och är huvudansvarig för våra resor till Afrika, Costa Rica och Madagaskar både gällande försäljning och produktutveckling. Minst en gång per år åker jag till mina destinationer för att utveckla resor och/eller som reseledare för våra gruppresor. I mina arbetsuppgifter ingår även att medverka på resemässor och att föreläsa om våra resor. Då jag även är norskspråkig så är det mig du möter om du är norrman.

Fem snabba frågor till Ella

Din bästa resa? Min första resa till Tanzania var magisk och det är det landet som har den absolut bästa safari.
Favoritdestination du brinner lite extra för? Tanzania

Drömresan du inte gjort än? Seychellerna & Tobago

Vad reser du inte utan? Torkat kjött

Favorittyp av resa (sol&bad, natur,stad,äventyr)? Natur och äventyr med några dagar vid en fin strand.

” The only person I envy is the person who has not been to Africa…. Because that person has so much to look forward too”

Carina Johansson
Carina Johansson
Resekonsult

[email protected]

Jag har en långvarig erfarenhet inom resebranschen och brinner lite extra för öarna i Kariben men överhuvudtaget så slår mitt hjärta lite extra för öar överlag. Därför är det inte så konstigt att det jag främst jobbar med här på Kenzan är våra ö-destinationer. Förutom då Kariben så är det oftast mig du möter om du ska till Seychellerna, Maldiverna eller Mauritius. Fritidsintressen är att resa, men också att umgås med vänner, och förstås min hund Charlie som är mitt hjärta.

Fem snabba frågor till Carina

Din bästa resa Svårt….fast måste nog säga Tobago eller första gången jag kom till Karibien och upptäckte denna underbara ö-värld.  Grekland är jag också jätteförtjust i – gillar ju öar.
Favoritdestination du brinner lite extra för? Tobago helt klart.
Drömresan du inte gjort än? Har inte direkt någon drömresa, många destinationer som jag vill tillbaka till. Vill även någon gång resa runt i Grenadinerna på dess småöar.
Vad reser du inte utan? I handbagaget har jag alltid ett extra byte, skor och badkläder ifall bagaget inte kommer fram.
Favorittyp av resa (sol&bad, natur,stad,äventyr)?  Sol & bad.

Mackda Goitom
Mackda Goitom
Administratör

[email protected]

Började i februari 2010 efter många års studier i statsvetenskap och u-landsutveckling på universiteten i Uppsala och Växjö. Mina föräldrar kommer från Eritrea men jag är född i Sverige. Inte oväntat är Eritrea det land jag älskar mest vid sidan av Sverige. Jag var mycket aktiv i nationslivet på universitetet under åren där och gillar fortfarande att dansa och träffa vänner på stadens klubbar. Men numera går det lite lugnare till då min mesta tid främst går till döttrarna och familjen.

Fem snabba frågor till Mackda

Din bästa resa Min bästa resa var i 2005 till Eritrea, mitt hemland. Min resa till Tobago 2013 var också fantastisk. Den avslappnade karibiska atmosfären, böljande gröna inlandet och turkosa havet kantat av mjuka sandstränder och palmer.
Drömresan du inte gjort än? Jag vill gärna resa till Seychellerna.
Vad reser du inte utan? Min universaladapter och en god bok.
Favorittyp av resa Sol & bad med möjlighet att utforska lokal kultur.
Reser du planerat eller spontant? Jag är definitivt en person som planerar resan i förhand, men lämnar utrymme för att utforska destinationen på plats utan att veta allt i förväg.

Olle Stålberg
Olle Stålberg
VD, delägare

[email protected]

Född i Etiopien, kom till Sverige 1973. Är utbildad gymnasieekonom och kom in i resenäringen genom att producera ”Liftarens guide till Karibien” 1990-98. Har varit med sedan företagets start, är delägare. Fritiden ägnar jag helst åt familjen. Har två döttrar och en son. Sedan jag besökte Trinidad första gången och upplevde karnevalen toppar den ön favoritlistan, mycket beroende på musiken. Centralamerika ligger inte långt efter tack vare omväxlande natur, vänlig befolkning och intressant kultur i bred bemärkelse.

Fem snabba frågor till Olle

Din bästa resa? Karneval på Trinidad, San Blas i Panama
Favoritdestination du brinner lite extra för? Tobago, Seychellerna
Drömresan du inte gjort än? Galapagos
Favorittyp av resa? Resmål med mycket rytmer och en skön atmosfär – Karibien!
Reser du planerat eller spontant? Planerat, eftersom det företrädesvis är utanför Europa.