Pia Johansson
Pia Johansson
Resesäljare

Hon har en son och en dotter och håller sig i form genom regelbundna besök på gymmet där hon ägnar sig åt core och spinning. I övrigt läser hon gärna, helst om främmande länder. Pia kom till Afro-Caribbean Travel 2006. Pia säljer främst resor till Västindien och Panama. Två karibiska öar utgör hennes favoritdestinationer; Aruba för de långa härliga stränderna och mängden av aktiviteter och Curaçao för såväl kultur och historia som underbara vatten för dykning och snorkling.

Mackda Goitom
Mackda Goitom
Resesäljare

Började i februari 2010 efter många års studier i statsvetenskap och u-landsutveckling på universiteten i Uppsala och Växjö. Mackdas föräldrar kommer från Eritrea men själv är hon född i Sverige. Inte oväntat är Eritrea det land som hon älskar mest vid sidan av Sverige. Hon var mycket aktiv i nationslivet på universitetet under åren där och gillar fortfarande att dansa och träffa vänner på stadens klubbar.

Daniel Goitom
Daniel Goitom
Resesäljare och delägare

Född i Eritrea, kom till Sverige som tolvåring. Har läst statsvetenskap på Stockholms universitet och har ett stort intresse för internationella frågor. Är sambo och har tre flickor. Var sprinter i yngre år. Grundare av Afro-Caribbean Travel och delägare i företaget. Favoritlandet är Tanzania som erbjuder stora variationer, alltifrån bestigning av Afrikas högsta berg Kilimanjaro till safari i Serengeti och bad på öarna Pemba och Zanzibar. Även Seychellerna lockar med vacker natur, underbara stränder och en småskalighet som tilltalar de flesta.

Olle Stålberg
Olle Stålberg
VD och delägare

Född i Etiopien, kom till Sverige 1973. Är utbildad gymnasieekonom och kom in i resenäringen genom att producera ”Liftarens guide till Karibien” 1990-98. Har varit med sedan företagets start, är delägare. Fritiden ägnar han helst åt familjen. Har två döttrar och en son. Sedan Olle besökte Trinidad första gången och upplevde karnevalen toppar den ön favoritlistan, mycket beroende på musiken. På senare tid har Centralamerika seglat upp som en svår medtävlare tack vare omväxlande natur, vänlig befolkning och intressant kultur i bred bemärkelse.

Carina Jäger
Carina Jäger
Webbredaktör

Arbetat på Afro-Caribbean Travel sedan 2004. Den karibiska ön Tobago är hennes favorit. Tobago är fortfarande ganska oexploaterad i jämförelse med övriga övärlden och prisnivån ligger på en tilltalande låg nivå. Hon reser också gärna till Grenada med sin vackra regnskog. Hela Västindien motsvarar de förväntningar som resenärerna har – de får uppleva sina drömmar!


Topp