Carina Johansson
Carina Johansson
Resekonsult

Med över 30 år inom resebranschen är det få i vårt avlånga land som kan branschen bättre, det gäller framför allt öarna i Karibien som Carina har besökt många gånger och brinner lite extra för. Tvingas Carina välja favoritresmål blir det lilla paradisön Tobago i Karibien för de vänliga människorna, den småskaliga turismen, musiken, stränderna och naturen. Fritidsintressen är att resa, men också att umgås med vänner, och förstås hunden Charlie som äger hennes hjärta.

Mackda Goitom
Mackda Goitom
Administratör

Började i februari 2010 efter många års studier i statsvetenskap och u-landsutveckling på universiteten i Uppsala och Växjö. Mackdas föräldrar kommer från Eritrea men själv är hon född i Sverige. Inte oväntat är Eritrea det land som hon älskar mest vid sidan av Sverige. Hon var mycket aktiv i nationslivet på universitetet under åren där och gillar fortfarande att dansa och träffa vänner på stadens klubbar. Numera går det lite lugnare till där den mesta av tiden främst går till dottern och familjen.

Olle Stålberg
Olle Stålberg
VD, delägare

Född i Etiopien, kom till Sverige 1973. Är utbildad gymnasieekonom och kom in i resenäringen genom att producera ”Liftarens guide till Karibien” 1990-98. Har varit med sedan företagets start, är delägare. Fritiden ägnar han helst åt familjen. Har två döttrar och en son. Sedan Olle besökte Trinidad första gången och upplevde karnevalen toppar den ön favoritlistan, mycket beroende på musiken. Centralamerika ligger inte långt efter tack vare omväxlande natur, vänlig befolkning och intressant kultur i bred bemärkelse.