Pia Johansson
Pia Johansson
Resesäljare

Hon har en son och en dotter och håller sig i form genom regelbundna besök på gymmet där hon ägnar sig åt core och spinning. I övrigt läser hon gärna, helst om främmande länder. Pia kom till Afro-Caribbean Travel 2006. Pia säljer främst resor till Västindien och Panama. Två karibiska öar utgör hennes favoritdestinationer; Aruba för de långa härliga stränderna och mängden av aktiviteter och Curaçao för såväl kultur och historia som underbara vatten för dykning och snorkling.

Mackda Goitom
Mackda Goitom
Resesäljare

Började i februari 2010 efter många års studier i statsvetenskap och u-landsutveckling på universiteten i Uppsala och Växjö. Mackdas föräldrar kommer från Eritrea men själv är hon född i Sverige. Inte oväntat är Eritrea det land som hon älskar mest vid sidan av Sverige. Hon var mycket aktiv i nationslivet på universitetet under åren där och gillar fortfarande att dansa och träffa vänner på stadens klubbar.

Olle Stålberg
Olle Stålberg
VD och delägare

Född i Etiopien, kom till Sverige 1973. Är utbildad gymnasieekonom och kom in i resenäringen genom att producera ”Liftarens guide till Karibien” 1990-98. Har varit med sedan företagets start, är delägare. Fritiden ägnar han helst åt familjen. Har två döttrar och en son. Sedan Olle besökte Trinidad första gången och upplevde karnevalen toppar den ön favoritlistan, mycket beroende på musiken. På senare tid har Centralamerika seglat upp som en svår medtävlare tack vare omväxlande natur, vänlig befolkning och intressant kultur i bred bemärkelse.