Paketresor 11 nätter | Kod: SEZCDM2

Seychellerna har några av de vackraste och mest kända stränderna i världen och med boende på små, charmiga familjeägda guesthouses och lite äventyrslusta kan de flesta förverkliga drömmen om paradiset för en överkomlig slant. På den här kombinationsresan upplever ni tre öar och bor på prisvärda guesthouses.

Avresa från Sverige med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant för transfer till ert hotell.

Huvudön Mahé är den största ön och erbjuder en fantastisk natur. Här finns bland annat Seychellernas största nationalpark, de utrotningshotade havssköldpaddorna och unika fågelarter.
På Mahé bor ni 2 nätter på Anse Soleil Beachcomber eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Efter vistelsen på Mahé är det transfer till hamnen för vidare färd med båt till La Digue som är den minsta av dessa tre öar och den mest fotograferade. La Digue har en avslappnad atmosfär, bilar finns knappt och det bästa sättet att upptäcka ön är med den traditionella oxkärran eller på cykel vilka finns att hyra över hela ön. Kända stranden Anse Source d’Argent lockar med de världsberömda granitblocken.
På La Digue bor ni 4 nätter på Pension Michel eller liknande standard i standardrum inklusive frukost.

Efter era dagar på La Digue blir det en kort båttransfer till Praslin. Praslin har natursköna vandringsleder och ett intressant djurliv. De vackra stränderna är dock det som lockar de flesta till Praslin. Stranden som anses vara en av de allra vackraste i världen heter Anse Lazio och ligger just på Praslin. Sista dagen är det transfer med båt till Mahé för vidare flyg hem till Sverige.
På Praslin bor ni 5 nätter på Cote d’Or Chalets  eller liknande standard i lägenhet inklusive frukost.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Seychellerna här.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Seychellerna tur och retur
- 2 nätter på guesthouse i standardrum inklusive frukost, Mahé
- 4 nätter på guesthouse i standardrum inklusive frukost, La Digue
- 5 nätter på guesthouse i standardrum inklusive frukost, Praslin
- Transfers från flygplatsen/färjan till hotellen tur och retur
- Båttransfer mellan öarna

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2018-11-01 - 2019-12-20 21 500 kr
Förfrågan 2018-12-21 - 2019-01-05 30 700 kr Observera att detta är en julresa på 13 nätter
Förfrågan 2019-01-06 - 2019-10-31 20 950 kr


Topp