Kenzan Travel AB är ägarbolaget till varumärket Afro-Caribbean Travel (ACT). För dig som kund kan det kännas tryggt att ta del av företagets ekonomi, läs mer.

Alla ni som genom åren har rest med ACT kommer att märka att mycket är sig likt. Det är samma härliga resmål, servicenivå och viktigast av alla, de kompetenta och erfarna medarbetarna som har gedigen erfarenhet av våra resmål hjälper er att verkliga era drömmer. Oavsett om ni vill vandra barfota på en palmklädd paradisstrand i Västindien, bo på en safarilodge med magnifik utsikt över savannen i Afrika, besöka Centralamerikas hänförande natur, simma i Indiska Oceanens turkosa vatten eller har andra önskemål skräddarsyr vi er drömresa tillsammans med er.

Vi säljer endast destinationer som någon av oss som arbetar på kontoret har besökt. På detta sätt kan vi garantera att du som kund får bästa tänkbara hjälp av någon av våra duktiga och erfarna medarbetare – oavsett ditt val av destination. De resor som ni hittar på vår hemsida skall ses som exempel. Vi skräddarsyr resor till våra exotiska destinationer och om resorna vi erbjuder på hemsidan inte passar ditt behov hjälper vi dig gärna att hitta en lösning som passar just dig.

Läs mer om våra medarbetare

Vår filosofi och affärsidé är att ge våra kunder möjligheten att komma nära den lokala kulturen och människorna vars land de besöker. Vi föredrar att arbeta med mindre, lokalt ägda hotell, att använda oss av lokala guider med lokal anknytning och verka för turism som gagnar den lokala ekonomin. Vi har sedan företagets start 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar.

Allt fler kunder ställer allt högre krav på att reseindustrin skall ta ett större ekonomiskt och socialt ansvar i de länder man verkar i. Ansvarsfullt resande är något som Afro-Caribbean Travel har verkat för länge och att allt fler resenärer faktiskt söker sig till företag med den inriktningen ser vi som ett gott betyg på att det vi gör är rätt och faktiskt har betydelse för dagens medvetna resenärer.

Läs mer om ansvarsfullt resande

Afrika
Den mediala bilden av Afrika är många gånger enkel och ibland rätt onyanserad. Vi vill vara ett medel att komma närmre ett Afrika som gör denna mångfacetterade kontinent rättvisa.

Vårt utbud av resor till Afrika riktar sig främst till länderna i östra och södra Afrika. Safari i världsklass i Kenya, Tanzania och Botswana, klättring på Kilimanjaro, vingårdsbesök i Sydafrika, safari i Namibias röda sandöknar och fantastiska stränder på Zanzibar är ett axplock av de resor du hittar i vårt Afrikaprogram. Kombinationsresorna med safari i Afrika och sol och bad på en paradisö i Indiska Oceanen är populära och rekommenderas varmt!

Indiska Oceanen
Några av världens vackraste stränder, vajande palmer, storslagna solnedgångar, charmiga hotell, utsökt mat och intressant historia är en del av vad öarna i Indiska Oceanen kan erbjuda. I vårt program hittar du intressanta resor till Mauritius, Seychellerna och Maldiverna. Det går utmärkt att kombinera paradisöarna med en Afrikasafari.

Västindien
Säg Västindien, och det smakar redan sol, salta bad, vajande palmer och färgglada drinkar. Vad många kanske inte känner till är att det i Västindien finns många olika folkgrupper med sin egen specifika historia och kultur. Vi erbjuder resor till ett flertal karibiska paradisöar, så oavsett om du är intresserad av sol och bad, karneval, bröllopsresa, konferens, musik, historia eller kultur kommer du lätt att hitta din drömresa i vårt breda utbud.

Centralamerika
Costa Rica och Panama är länderna där Nord- och Sydamerika möts. Här finns en fantastisk natur med en rik fauna, ett spännande djurliv, unik indiankultur, arkipelager och milsvitt med fantastiska stränder på både Karibien- och Stilla Havskusten. Vi erbjuder unika resor där ni får det bästa dessa länder har att erbjuda.

Tveka inte att kontakta oss för din drömresa!