Kombinera kryddön Grenada med den mindre ön Carriacou. Grenada är en underbart vacker och grön ö med massor av naturupplevelser och härliga utflyktsmål. Carriacou är den mindre ön av dessa två, ön är kantad av fina stränder och lämpar sig väl för snorkling och dykning. Reseförslaget är uppdelat på nio nätter på Grenada och fem nätter på Carriacou.

Resan till Grenada sker via en europeisk storflygplats.

På Grenada bor ni på Siesta Hotel beläget ett stenkast från den långa stranden Grand Anse. Gör gärna en ö-rundtur och upptäck denna fantastiskt vackra ö med dess vattenfall, regnskog och varma källor. Besök den färgstarka huvudstaden St George´s med dess trevliga marknad. Man kan även snorkla över spektakulära undervattensskulpturer, gå på hiking och göra trevliga båtutflykter.

Efter era dagar på Grenada tar ni färjan från huvudstaden St George´s till den lilla ön Carriacou där ni bor i dubbelrum med havsutsikt på det svenskägda pensionatet Green Roof Inn. Carriacou är en liten och lugn ö som lämpar sig utmärkt ifall man vill göra dagsutflykter till andra öar i Grenadinerna.

Läs mer om hotellen:
Siesta Hotel
Green Roof Inn

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö. Man kan också börja med några nätter på Grenada, besöka Carriacou några dagar, för att sedan avsluta vistelsen på Grenada. Observera att antal nätter på respektive ö går att förlänga eller korta ner efter önskemål.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Grenada tur och retur
- Transfer från flygplatsen till Siesta Hotel
- 9 nätter på Siesta Hotel i standardrum med balkong, Grenada
- 5 nätter på Green Roof Inn i dubbelrum med havsutsikt inklusive frukost, Carriacou

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Kostnad för färjebiljetter samt transfer mellan hotellen och färjelägena i Grenada och Carriacou tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2021-12-15 - 2022-04-30 20 900 kr Gäller ej resa över jul, nyår och påsk.
Förfrågan 2022-05-01 - 2022-07-31 19 900 kr