Besök två solsäkra öar med en intressant historia och kultur. Tobago och Curaçao är två öar som bland annat erbjuder snorkling i kristallklart vatten, simning med delfiner, underbar natur, trevliga utflykter och roliga aktiviteter. Ni inleder resan med ett par nätter på Trinidad och får bland annat besöka Caroni Bird Sanctuary, ett världsberömt träskområde rikt på fågelarter.

Första stoppet på resan är Trinidad där ni besöker Caroni Bird Sanctuary, berömt för sin stillhet, skönhet och för nationalfågeln scarlet ibis.

Ni fortsätter till Tobago, känt för sina paradisliknande stränder, den avslappnade atmosfären och de vänliga människorna. Efter en dryg vecka på Tobago reser ni vidare till Curaçao som är den största av de så kallade ABC-öarna (Aruba, Bonaire och Curaçao). På Curaçao har ni nära till det mesta; besök den mysiga huvudstaden Willemstad, någon av de många förtjusande vikar och bukter som omgärdar ön, simma med delfiner och snorkling och dykning i världsklass.

Flygresan till Trinidad sker via en europeisk storflygplats. Ni spenderar ett par nätter i huvudstaden innan ni fortsätter med en kort flygning till systerön Tobago.
Här bor ni på vårt populäraste hotell, Sandy Point Village Hotel, som är beläget i Crown Point, ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer och stränder. Det är gångavstånd till de populära stränderna Store Bay och Pigeon Point. Se Sandy Point Village på film.

På Curaçao bor ni på Lions Dive & Beach Resort som är beläget på sydvästkusten av ön, vid en av Curaçaos finaste stränder Seaquarium Beach och bara tio minuter från den lilla huvudstaden Willemstad. Här finns en av de populäraste dykskolorna på ön och en egen fin strand. Ett stenkast från hotellet ligger ett delfinarium där man mot kostnad har möjlighet att simma med delfiner.

Läs mer om hotellen:
Sandy Point Village Hotel
Lions Dive & Beach Resort

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Trinidad, hem från Curaçao
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Trinidad
- 2 nätter på mellanklasshotell inklusive frukost, Trinidad
- Utflykt inklusive transfer Caroni Bird Sanctuary, Trinidad
- Flyg från Trinidad till Tobago
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 6 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet, Tobago
- Flyg från Tobago till Curaçao via Trinidad
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Curaçao
- 5 nätter på Lions Dive & Beach Resort i dubbelrum med delvis havsutsikt, Curaçao

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2022-12-06 - 2023-04-15 30 100 kr
Förfrågan 2024-04-16 - 2023-12-08 28 700 kr