Den här kombinationsresan tar er till vilda, vackra St Lucia och lilla charmiga Tobago. På St Lucia bor ni i Rodney Bay, på Tobago bor ni i Crown Point med gångavstånd till världsberömda Pigeon Point, en av Västindiens vackraste stränder.

Resan sker med flyg till St Lucia via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till St Lucia går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell nära flygplatsen.
Både St Lucia och Tobago är två mycket vackra och gröna öar som lämpar sig utmärkt för sol, bad och avkoppling såväl som för utflykter till regnskogen och runtomkring på öarna. På St Lucia bor ni sju nätter på trevliga Bay Gardens Inn, beläget i orten Rodney Bay med närhet till allt som orten har att erbjuda. Efter era dagar på St Lucia flyger ni till Tobago via Port of Spain (Trinidad). På Tobago bor ni sju nätter på Sandy Point Village Hotel som är beläget ett stenkast från det Karibiska havet.

Läs mer om hotellen:
Bay Gardens Inn
Sandy Point Village Hotel

Läs mer om Tobago

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö, det går även att börja semestern på Tobago istället för St Lucia.

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till St Lucia, hem från Tobago
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- 7 nätter på Bay Gardens Inn i standardrum inklusive frukost, St Lucia
- Flyg från St Lucia till Tobago
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 7 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet, Tobago

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran