Paketresor 14 nätter | Kod: CABT2

Res till paradisöarna Tobago och Barbados. Ni får en härlig blandning av det bästa Västindien erbjuder med fantastiska stränder, kristallklart vatten, roliga utflykter, restauranger, nöjen, musik, natur och avkoppling. Barbados är den livliga ön med roliga utflyktsmål, kritvita ständer och coola rumshops, medan Tobago är vykortsvacker, mer lugnt och oexploaterat.

Resan sker med flyg via Tyskland. Ni anländer Västindien samma dag som ni avreser från Sverige.
På Tobago bor ni sju nätter på Sandy Point Village Hotel, beläget ett stenkast från Karibiska havet och med gångavstånd till Tobagos härliga stränder. Efter er vistelse på Tobago flyger ni vidare till Barbados via Trinidad.
På Barbados bor ni sju nätter på Dover Beach Hotel som har ett läckert läge vid stranden och har gångavstånd till St Lawrence Gap som är något av en nöjesmetropol i området med alla sina restauranger, barer och shopping.

Läs mer om hotellen:
Sandy Point Village Hotel
Dover Beach Hotel

Läs mer om Barbados
Läs mer om Tobago

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö, det går även att börja semestern på Barbados istället för Tobago.

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Tobago, hem från Barbados
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 7 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet, Tobago
- Flyg från Tobago till Barbados
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Barbados
- 7 nätter på Dover Beach Hotel i standardrum, Barbados

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 2.50 – 5.5 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2018-12-15 - 2019-04-14 22 700 kr


Topp