Detta paket ger er möjlighet att uppleva två underbara öar i Västindien, närmare bestämt Grenada och Tobago. Grenada är känd som "The Isle of Spices", det vill säga kryddön, och för att ha en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Här finns även en lummig regnskog och därmed trevliga möjligheter till hiking. Till Tobago åker man för att få uppleva de vita stränderna, det kristallklara vattnet, palmerna, calypsomusiken och den lugna livsrytmen.

Resans första anhalt är Grenada, dit ni flyger via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och övernattar på ett hotell på flygplatsen. På Grenada bor ni sex nätter på Siesta Hotel, beläget på gångavstånd till Grand Anse som är Grenadas längsta strand.

Efter dagarna på Grenada flyger ni vidare till Tobago via Trinidad. På Tobago bor ni sex nätter på Sandy Point Village Hotel, beläget ett stenkast från Karibiska havet och med gångavstånd till Tobagos härliga stränder.

Läs mer om hotellen:
Siesta Hotel
Sandy Point Village Hotel

Läs mer om Tobago

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö, det går även att börja semestern på Tobago istället för Grenada.

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Grenada, hem från Tobago
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- 1 natt på hotell vid London Heathrow flygplats i dubbelrum
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Grenada
- 6 nätter på Siesta Hotel i standardrum, Grenada
- Flyg från Grenada till Tobago
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 7 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet, Tobago

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-09 23 900 kr