Tobago satsar på den skandinaviska marknaden och öppnar ett kontor i Stockholm.

”-Tobago är ett av våra absolut populäraste resmål. Att det återigen öppnas en turistbyrå i Sverige genom AVIAREPS Nordic är fantastiska nyheter som möjliggör fler samarbeten för att synliggöra potentialen på denna lilla paradisö” säger Afro-Caribbean Travels VD Olle Stålberg och fortsätter ”-Den satsning på ekoturism Tobago aviserar med det nya konceptet Oexploaterat, Orört och Oupptäckt ligger helt rätt i tiden och är en stor anledning till vår egen framgång på Tobago.”

Just nu erbjuder vi flera resor med intressant innehåll och attraktiva priser till både Tobago och Barbados. Nedan är ett axplock.

Res till ljuvliga Tobago, 2 veckor från 14 400 kr per person

Upplev Tobagos vita stränder, det kristallklara vattnet, palmerna, calypsomusiken och den lugna livsrytmen. Boende på Sandy Point Village Hotel, ett prisvärt mellanklasshotell på sydkusten.

Pris 2 veckor från 14 400 kr per person. Läs mer

Resa till Tobago, Tobago resa, västindien

Mer av Tobago, 2 veckor från 16 550 kr per person

Upplev mer av Tobago! Bo i charmiga Castara med regnskogen som närmaste granne och i Crown Point, känt för sina härliga stränder Store Bay och Pigeon Point. 

Pris 2 veckor från 16 550 kr per person. Läs mer

Kulinariska Tobago, 15 nätter från 17 500 kr per person

Följ med på en unik gruppresa till en svenskägd och prisbelönt kakaoplantage. En resa för dig som vill kombinera paradisstränder med kulinariska upplevelser med rom och choklad av högsta kvalitet. 

Pris 2 veckor från 17 500 kr per person. Läs mer

Kombinationsresa Tobago och Barbados, 2 veckor från 19 950 kr per person

Upplev paradisöarna Tobago och Barbados som bjuder på fantastiska stränder, kristallklart vatten, nöjen, roliga utflykter och aktiv semester. En resa som ger er det bästa av Västindien. 

Pris 2 veckor från 19 950 kr per person. Läs mer 

Butterfly Beach Hotel, fint strandläge på Barbados, 10 nätter från 15 700 kr per person

Nyrenoverade Butterfly Beach Hotel, beläget på sydkusten, har det fantastiska strandläget som sin största fördel. Vid bokning senast 15 juni erbjuds fina rabatter.

Pris 10 nätter från 15 700 kr per person. Läs mer

Rundresa på Tobago, 2 veckor från 21 800 kr per person

Tobago är en vykortsvacker ö med vänliga människor, avslappnad attityd och ekoturism i världsklass. Att resa runt på egen hand är det bästa sättet att uppleva kontrastrika Tobago.

Pris 2 veckor från 21 800 kr per person. Läs mer