Paketresor 10 nätter | Kod: CABG13

Här bor ni på det nyrenoverade mellanklasshotellet Butterfly Beach Hotel. Hotellet är beläget på Barbados sydkust och har det fantastiska strandläget som sin största fördel. Ett stenkast från hotellet ligger byn Oistins som är mest känd för sin fiskmarknad där det varje fredag är "Fish Fry". En resa till Barbados är inte komplett utan ett besök i Oistins en fredagkväll.

Resan till Barbados sker med flyg via London eller Manchester med Virgin Atlantic eller via Frankfurt med Condor.

På Barbados bor ni på familjehotellet Butterfly Beach Hotel som erbjuder självhushåll men där det också finns en bra restaurang med humana priser. I direkt anslutning till hotellet ligger två ljuvliga stränder och på hotellet finns även en pool och soldäck med solstolar. Butterfly Beach Hotel ligger endast 10-15 minuters promenadavstånd från byn Oistins, mest känd för sin fiskmarknad, en fest som varje fredag drar tusentals gäster som njuter av färsk, nygrillad fisk och hummer, gärna nersköljd med en eller två Banks (det lokala ölet).

Läs mer om hotellet:
Butterfly Beach Hotel

Läs mer om Barbados

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Butterfly Beach Hotel i lägenhet med poolutsikt

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 2.50 – 5.5 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2019-04-16 - 2019-12-19 17 900 kr
Förfrågan 2019-12-20 - 2020-04-15 18 700 kr Pris gäller ej över jul och nyår


Topp