Paketresor Gruppresor 15 nätter | Kod: CTS7

Besök den helt ekologiskodlade kakaoplantagen Tobago Cocoa Estate. Ni blir guidade av plantagens ägare, tillika Sveriges enda kakaoodlare och sommelier; Duane Dove. Guidad tur och picknicklunch ingår på plantagen. Kulinariska Tobago fortsätter på kvällen med middag och rom- och chokladprovning med Duane Dove som er värd.

Resan sker med flyg till Tobago via London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Tobago går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell på flygplatsen. Möjlighet finns att flyga utan övernattning med Lufthansa/Condor via Frankfurt, det alternativet kostar dock 3 300 kr mer per person.

På Tobago bor ni 14 nätter på vårt populäraste hotell, Sandy Point Village Hotel, som är beläget ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer och stränder. Det är gångavstånd till de populära stränderna Store Bay och Pigeon Point. Läs mer om Sandy Point Village Hotel.

Lördag 25 januari besöker ni Tobago Cocoa Estate som ägs av Duane Dove, rom- och chokladexpert och Sveriges enda kakaoodlare, på hans plantage i Roxborough på norra Tobago. Vid ankomst till Tobago Cocoa Estate gör ni en rundtur på plantagen och lär er mer om kakao, hur kakaoplantan växer och hur bönorna bearbetas innan de blir choklad och hur allt detta sker med stor hänsyn tagen till den unika miljön i området. I utflykten ingår guidad tur, picknicklunch och förfriskningar. På kvällen blir det middag och avsmakning av högklassig rom och choklad under överseende av Duane Dove.

Läs mer om  Tobago Cocoa Estate

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Tobago tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse, Tobago
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet
- Plantagebesök med guidad tur, picknicklunch och förfriskningar
- Middag och rom- och chokladprovning

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2020-01-19 - 2020-02-04 17 950 kr
Minimum 10 deltagare för att genomföra denna resa.


Topp