Sommaren står vid dörren och vi skall njuta av den, men om sommaren inte blir lika fin som önskat kan det vara på sin plats att ha några solsäkra resmål i bakfickan. I det sista nyhetsbrevet innan sommaren tipsar vi om populära resmål och flygbolag för din sommar- och höstresa. 

Qatar Airways, pris från 5 500 kr + skatt

Vi gratulerar Qatar Airways som återtog förstaplatsen i Skytrax årliga ranking av världens bästa flygbolag. Just nu har Qatar Airways kampanj med attraktiva priser till bland annat Sydafrika, Zanzibar, Seychellerna m.fl. Ta gärna del av Olle Stålbergs (VD ACT) berättelse om hur det är att flyga med Qatar Airways i resebloggen Semester med guldkant. 

Kontakta oss så berättar vi mer om flyg med Qatar Airways till våra destinationer.

Foto: Daniel Rydén, reseblogg Flying Dryden

Seychellerna, pris från 22 900 kr för 11 nätter

En resa till Seychellerna är drömmen om orörda stränder med kritvit sand, turkosgrönt varmt hav, färska frukter och ett utsökt kreolskt kök. Men på Seychellerna finns även mycket för den mer aktiva resenären.

Läs mer om våra resor till Seychellerna.

Barbados, pris från 16 950 kr för 10 nätter

En resa till Barbados lockar inte bara med palmkantade stränder utan också med nationalrätten flying fish, ett rikt nöjesliv och de många hål-i-väggen-barerna, kallade för rum shops. Ett av de populärare hotellen på sydkusten är Butterfly Beach Hotel med ett suveränt strandläge. En nyhet är att Lufthansa börjar flyga till Barbados tre gånger i veckan i oktober. 

Läs mer om resan till Butterfly Beach Hotel här.

Äventyrsresa på Mauritius, pris från 20 900 kr 

Den här resan till Mauritius är för er som vill prova lite äventyr, annorlunda boende och som gärna vill ha tillgång till spontana aktiviteter som enklare vandring, cykling och paddling när andan faller på.

Läs mer om äventyrsresa på Mauritius här

Rafflande safari i Tanzania

Gör ni en safariresa i livet, välj en resa till Tanzania! I Tanzania finns de klassiska nationalparkerna för safari som vulkankratern Ngorongoro, ändlösa Serengeti och Afrikas högsta berg Kilimanjaro. Avsluta gärna resan med sol och bad på kryddön Zanzibar.

Läs mer om våra resor till Tanzania här.

Aruba, en solsäker ön i Karibien

Aruba är en av de solsäkraste öarna i Karibien, en pärla belägen utanför orkanbältet. Hit åker ni främst för att njuta av de långa stränderna, den höga hotellstandarden och den utmärkta servicenivån. Hit kan ni åka året om. Kombinera gärna Aruba med den vykortsvackra grannön Curaçao. 

Läs mer om våra resor till Aruba här.

Till sist

Önskar vi på Afro-Caribbean Travel er alla en riktigt solig och skön sommar med förhoppning om att återse er snart igen.