Denna resa passar de som vill prova lite äventyr, annorlunda boende och som gärna vill ha tillgång till spontana aktiviteter som enklare vandring, cykling och paddling när andan faller på. Ni upplever både öst och väst på denna kreolska pärla och självklart har vi valt att kombinera två boenden som ligger vid stränder och laguner av världsklass, Ile aux Cerfs och Flic en Flac.

Ni lämnar Sverige vid lunchtid och flyger till Mauritius dit ni anländer följande morgon. Vid ankomst blir ni mötta av en representant från vår lokala partner som hjälper er med transfer till Otentic. 

Dag 1-5: Otentic Eco Tent
Dessa dagar tillbringar ni på Otentic Eco Tent på Mauritius östkust. Ni bor i stora och rymliga sydafrikanska safaritält som är byggda på pålar. ”Tälten”, som är mycket rustika, har alla tänkbara bekvämligheter, riktiga sängar, privat wc och dusch och en egen uteplats med sköna stolar. Här finns mängder av aktiviteter för både stora och små och inte minst paradiset för sol och baddyrkare, Ile aux Cerfs. Läs mer om Otentic här.
5 nätter på Otentic Eco Tent inklusive frukost.

Dag 6-10: Anelia Beach Resort
På morgonen lämnar ni Otentic och körs i privat transport till Anelia Beach Resort. På Mauritius soldränkta västkust, i området Flic en Flac, finns de främsta stränderna på ön. I denna idylliska omgivning ligger Anelia Beach Resort, ett mellanklasshotell med strandnära rum och bungalows. Anelia Beach Resort är ett prisvärt alternativ med gott om aktiviteter och faciliteter och ett populärt val hos såväl barnfamiljen som den aktive resenären. Läs mer om Anelia Beach Resort här.
5 nätter i superiorrum på Anelia Beach Resort inklusive halvpension (frukost och middag).

På sista dagen är det transfer till flygplatsen i tid för hemresa som sker med nattflyg.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från och till flygplatsen samt mellan hotellen
- 5 nätter på Otentic Eco Tent inklusive frukost
- Daglig båttransfer till och från Ile aux Cerfs
- Lån av cyklar och kajaker på Otentic (i mån av tillgång)
- 5 nätter på Anelia Beach Resort i superiorrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

På Otentic Eco Tent kan ni bo upp till 4 vuxna eller 2 vuxna och 3 barn i ett tält.

På Anelia Beach Resort kan ni bo upp till 7 personer i en Bungalow.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-18 - 2024-09-30 24 500 kr Barnpris från 16 800 kr.