KRYSSNINGAR

Kryssning passar gammal som ung! Det är ett bekvämt sätt att resa där fördelen är att ni hinner besöka många platser under kort tid och bara behöver packa upp väskan en enda gång. Varje morgon vaknar ni i en ny hamn och med en ny utsikt utanför fönstret.

Under kryssningen är utbudet på aktiviteter och nöjen enormt. Varje dag får ni möjlighet att gå iland och besöka nya spännande öar och platser. Ni kommer snabbt upptäcka att alla öar har sin egen tjusning och att identitet, kultur, musik, språk och historia är olika på varje plats. Det de har gemensamt är det underbara vädret, det turkosblåa vattnet, palmerna och de vänliga människorna med den avslappnade attityden.

Kvällens middagar är för många höjdpunkten på kryssningen. Ett stort utbud av restauranger och caféer tillfredsställer smaklökarna varje kväll. Duktiga kockar arbetar med utsökta råvaror och komponerar högklassiga menyer som tillfredsställer många hungriga passagerare efter en dag av många aktiviteter. En kryssning i Karibien, Centralamerika eller Indiska Oceanen är en dröm som måste upplevas en gång i livet!

INDISKA OCEANEN
VäSTINDIEN


Topp