KRYSSNINGAR

Allt fler får upp ögonen för kryssning som semesterform. En total semesterupplevelse där ni bor på en flytande resort/semesteranläggning som anlägger nya hamnar i stort sett varje dag. Livet ombord på ett kryssningsfartyg är bekvämt och ger tillgång till en mängd aktiviteter av vitt skilda slag; från att luta sig tillbaka i solstolen vid poolen till att jogga på löparbanan, spela biljard, shoppa, ta en avkopplande spabehandling, ge klätterväggen en utmaning.

Väl i hamn ordnas en mängd olika utflykter med utbildade guider med god lokalkännedom som gör det möjligt att få ut det mesta och det bästa av besökta resmål.

Nedan följer några exempel på kryssningar ni kan göra genom oss, men tveka inte att kontakta oss då det finns många fler alternativ!

  • Pris från
  • Antal dagar
   7 dagar
  • Omdöme
   4 / 5
  Läs mer...
  Öarna i södra Västindien anses av många vara de mest genuina i hela Västindien. Vad kan då vara bättre än att kryssa i dessa vatten med Royal Caribbean och besöka många öar som till exempel St. Kitts, Dominica, Grenada och Tobago. När ni inte är i l...
  • Pris från
  • Antal dagar
   7 dagar
  • Omdöme
   4 / 5
  Läs mer...
  Åk på en av Royal Caribbeans härligt avkopplande kryssningar i västra Västindien! Njut av en drink vid bassängkanten, ta ett avslappnande bad i bubbelpoolen, promenera längs däck, få en föryngrande behandling på spa-avdelningen, träna i välutrustad t...
  • Pris från
  • Antal dagar
   7 dagar
  • Omdöme
   4 / 5
  Läs mer...
  Kryssning med utresa från Miami, med möjlighet att lägga till några nätter i soliga Florida, blir allt mer populärt. I detta paket sker kryssningen i östra Karibien med fartyget Liberty of the Seas som tillhör de största och mest spektakulära fartyge...
 • Kryssa i Västindien och övriga världen

  Kryssning är en av de snabbast växande reseformerna som passar gammal som ung. Det är ett bekvämt sätt att resa där fördelen är att ni hinner besöka många platser under en kort tid och bara behöver packa upp väskan en enda gång. Varje morgon när ni vaknar upp har ni en ny hamn och en ny utsikt utanför fönstret.

  Under kryssningen är utbudet på aktiviteter och nöjen enormt och varje dag får ni möjligheten att gå iland och besöka nya spännande öar i Västindien. Ni kommer snabbt att upptäcka att alla öar har sin egen tjusning och att identitet; kultur, musik, språk och historia är olika på varje plats. Det de har gemensamt är det underbara vädret, det turkosblåa vattnet, palmerna och de vänliga människorna med den avslappnade attityden.

  Kvällens middagar är för många höjdpunkten på kryssningen. Ett stort utbud av restauranger och caféer tillfredsställer smaklökarna varje kväll. Duktiga kockar arbetar med utsökta råvaror och komponerar högklassiga menyer som tillfredsställer många hungriga passagerare efter en dag av många aktiviteter.

  Kryssa med Royal Caribbean eller Celebrity Cruises

  Vi samarbetar med två av de största och mest kända kryssningsbolagen i världen som med en modern flotta erbjuder hundratals kryssningar till fantastiska platser i Västindien och andra håll i världen.

  Afro-Caribbean Travel är specialister på Västindien och med kryssning som en del av vårt ordinarie utbud har ni nu chansen att välja mellan 40 olika rutter och flera hundra paradisöar i Västindien och Stilla Havet.

  När ni kryssar med Royal Caribbean och Celebrity Cruises har ni möjligheter till många olika aktiviteter och nöjen. Bland annat finns skridskobana, klättervägg, shopping, spa, gym, flera olika restauranger, flera poolområden för stora och små, fantastiska shower och annan underhållning, gratis barnklubbar och aktiviteter för de allra minsta.

  Detta ingår

  Kryssning med del i dubbelhytt, samtliga måltider ombord, underhållning och aktiviteter ombord, dricks, skatter och avgifter. Det som inte ingår är till exempel alkoholhaltiga drycker och dryck på flaska, tvätt av kläder, hälso- och skönhetsvård, köp i butikerna ombord och utflykter på destinationer, flyg, hotelluppehåll, transfer, reseförsäkring och avbeställningsskydd. Flyg och hotellövernattning i samband med kryssningen tillkommer.

 


Topp