Vi vill uppmärksamma våra 10 populäraste resmål under 2018. Största överraskningen är att Tobago, för första gången någonsin, inte tronar överst på listan, utan här hittar vi istället Seychellerna. Bland topp fem har Mauritius smugit sig in på bekostnad av Kuba. Se listan i sin helhet längst ner i brevet och läs mer om de 5 populäraste resmålen nedan.

1. Seychellerna, välkommen på en temakväll onsdag 3 april i Stockholm

Seychellerna toppar listan över de populäraste resmålen 2018! Till Seychellerna reser ni för solen, de kritvita stränderna, det turkosgröna varma havet, de färska frukterna och för den vänliga befolkningen. Vi välkomnar er till en inspirerande kväll om Seychellerna onsdag 3 april i Stockholm i samarbete med Emirates, Seychellernas turistbyrå och Kenzan Tours. 

För mer information och anmälan, läs här.

2. Tobago, vykortsvacker ö med paradisliknande stränder

Tobago ligger fortfarande i topp och tillhör våra allra populäraste resmål. Nu när Tobagos turistbyrå, efter flera års uppehåll, äntligen har utsett en representant för Skandinavien finns alla förutsättningar för en stark revansch för den lilla pärlan längst ner i Karibien. Läs mer om våra resor till Tobago här.

3. Tanzania, nummer ett i Afrika

Tanzania har genom alla år varit bland topp 3 på vår lista över de populäraste resmålen och är alltjämt nummer 1 i Afrika. Om ni ska göra en enda safariresa i livet, åk till Tanzania! Här finns de klassiska nationalparkerna som ändlösa Serengeti och den lilla men vackra Lake Manyara samt vulkankratern Ngorongoro. Res till Tanzania för en fantastisk och minnesvärd safari! Läs mer om våra resor till Tanzania här.

Resa till Tanzania. Migrationen, Serengeti

4. Mauritius, en pärla i Indiska Oceanen

En resa till Mauritius ger er god mat, hög servicenivå, långa kritvita stränder, korallrev, kristallklart vatten och många aktiviteter. Mauritius är en prisvärd ö där det oftast finns hotell med attraktiva erbjudanden, just nu har högklassiga Radisson Blu Azuri ett fint erbjudande vid bokning senast 15 mars. Läs mer om våra resor till Mauritius här.

resa till Mauritius

5. Sydafrika, en bubblare 2019

Sydafrika blir allt populärare hos oss och närmar sig sakta men säkert Tanzania. Det som lockar i Sydafrika är mångfalden. Här finns något för alla; storstadspuls, fina stränder, vingårdar, utsökt mat, böljande landskap och massor av roliga aktiviteter och utflykter. Randen (valutan) gör prisläget attraktivt för svenska resenärer. Läs mer om våra resor till Sydafrika här.

Cykla i Sydafrika

Topplistan 2018 i försäljning (inom parentes är position i antal resenärer)

1.Seychellerna (2)

2.Tobago (1)

3.Tanzania (4)

4.Mauritius (3)

5.Sydafrika (5)

6.Kenya (6)

7.Aruba/Curaçao (7)

8.Kuba (8)

9.Grenada (9)

10.Zimbabwe (10)

Dröm er bort med oss på Facebook och Instagram!