Paketresor 10 nätter | Kod: MUINT

På Mauritius nordvästkust ligger stranden Balaclava, sinnebilden av en strand i Indiska Oceanen med vit sand och turkost vatten. Bo på välkända och bekväma InterContinental Resort Balaclava till ett kraftigt rabatterat pris med omedelbar närhet till stranden.

Resan sker med flyg till Mauritius via Paris eller Dubai beroende på flygbolag och reseperiod. Avgång på eftermiddagen med nattflyg, ni anländer Mauritius på morgonen. Ni möts på flygplatsen för transfer till ert hotell.

Balaclava Beach är en vacker strand som genomgående får positiva omdömen. Stranden är perfekt för långa promenader och för den aktive finns det trevliga koraller en bit ut i vattnet. Det är betydligt glesare mellan solstolarna på Balaclava Beach än på stränderna i Grand Baie och Flic en Flac och det är inga problem att hitta en plats för er själva. Här finns dock all tänkbar service, dessutom ligger ert hotell praktiskt taget på stranden.

InterContinental Resort Balaclava erbjuder bland annat fem restauranger, tennisbanor, spabehandlingar och olika typer av mötesrum. Detta är ett högklassigt och avskilt boende med närhet till både huvudorten Port Louis myllrande marknader och Grand Baie-distriktets restauranger och möjligheter till bad och båtturer. Vill ni dyka eller snorkla finns det gott om alternativ att välja mellan. En katamarantur längs kusten kan varmt rekommenderas liksom ett besök i den prunknande Botaniska Trädgården i Pamplemousses.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm till Mauritius med Turkish Airlines tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på InterContinental Resort Balaclava i Deluxe Ocean Facing Room
- Halvpension under hela vistelsen
- En middag på stranden
- 25 % rabatt på hotellets spabehandlingar
- Fina extraerbjudanden om ni har smekmånad eller firar jämna år (5,10,15 år etc). Fråga oss för mer info.

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran


Topp