Kombinera lilla Tobago med Trinidad! Ett land med två öar som skiljer sig från varandra på många sätt. Tobago är en liten paradisö med vackra härliga stränder, regnskog och förstummande natur. Trinidad är främst för naturälskare och är känt för sin fantastiska natur, ett rikt djurliv och den årliga karnevalen. Port of Spain är en modern storstad, känd för sin puls och bra shopping. Reseförslaget är uppdelat på fem dagar på Trinidad och nio dagar på Tobago.

Flygresan till Trinidad sker via en europeisk storflygplats.

På Trinidad bor ni på pensionatet Alicia´s Palace som är lugnt beläget i utkanten av Port of Spain i gröna, fina omgivningar. Vi rekommenderar er att göra utflykter runtom på ön, till exempel till de vackra, natursköna stränderna på nordkusten, ta en ö-rundtur och besök asfaltsjön Pitch Lake, utflykt till Caroni Bird Sanctuary och titta på de röda scarlet ibisfåglarna eller gå på hike i regnskogen.

Efter fem dagar på Trinidad flyger ni till Tobago där ni bor på lilla, mysiga Kariwak Village med närhet till stränder, restauranger och butiker. Dagarna tillbringas vid de härliga stränderna som Tobago kantas av, eller vid poolen på ert mysiga hotell. En mängd aktiviteter finna att ägna sig åt för den som vill se mer än bara stränder; ö-turer till olika fiskebyar, ett besök i huvudorten Scarborough, vattenfall, kakaoplantage och utflykter till havs.

Läs mer om hotellen:
Alicia´s Palace
Kariwak Village

Läs mer om Trinidad & Tobago på Tobagoresor

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö.

Är du intresserad av en aktiv semester på Trinidad & Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Trinidad, hem från Tobago
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Trinidad
- 5 nätter på Alicia´s Palace inklusive frukost
- Flyg från Trinidad till Tobago
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 9 nätter på Kariwak Village i bungalow inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Eventuell transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-09 29 100 kr