Paketresor 15 nätter | Kod: CATT3

Kombinera lilla Tobago med Trinidad! Ett land med två öar som skiljer sig från varandra på många sätt. Tobago är en liten paradisö med vackra härliga stränder, regnskog och förstummande natur. Trinidad är främst för naturälskare och är känt för sin fantastiska natur, ett rikt djurliv och den årliga karnevalen. Port of Spain är en modern storstad, känd för sin puls och bra shopping. Reseförslaget är uppdelat på nio dagar på Tobago och fem dagar på Trinidad.

Resans första anhalt är Tobago, dit ni flyger via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Tobago går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell nära flygplatsen.

På Tobago bor ni på lilla, mysiga Kariwak Village med närhet till stränder, restauranger och butiker. Dagarna tillbringas vid de härliga stränderna som Tobago kantas av, eller vid poolen på ert mysiga hotell. En mängd aktiviteter finna att ägna sig åt för den som vill se mer än bara stränder; ö-turer till olika fiskebyar, ett besök i huvudorten Scarborough, vattenfall, kakaoplantage och utflykter till havs.

Efter nio dagar på Tobago flyger ni till Trinidad och huvudstaden Port of Spain. Där avslutar ni resan med fem dagar på pensionatet Alicia´s Palace som är lugnt beläget i utkanten av Port of Spain i gröna, fina omgivningar. Vi rekommenderar er att göra utflykter runtom på ön, till exempel till de vackra, natursköna stränderna på nordkusten, ta en ö-rundtur och besök asfaltsjön Pitch Lake, utflykt till Caroni Bird Sanctuary och titta på de röda scarlet ibisfåglarna eller gå på hike i regnskogen.

Läs mer om hotellen:
Kariwak Village
Alicia´s Palace

Läs mer om Tobago på Tobagoresor

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ö. Ni kan även börja resan på Trinidad och avsluta med Tobago alternativt börja med några nätter på Tobago och besöka Trinidad i mitten av resan, för att sedan avsluta vistelsen på Tobago.

Obs! Flyg utan övernattning finns, kontakta oss för pris.

Är du intresserad av en aktiv semester på Trinidad & Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Tobago till Trinidad tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 9 nätter på Kariwak Village i bungalow inklusive frukost
- Flyg från Tobago till Trinidad
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Trinidad
- 5 nätter på Alicia´s Palace i dubbelrum inklusive frukost, Trinidad

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2018-05-01 - 2018-06-20 23 100 kr
Förfrågan 2018-06-21 - 2018-08-20 24 750 kr
Förfrågan 2018-08-21 - 2018-12-15 23 100 kr


Topp