Kariwak Village ligger i Crown Pointområdet på södra delen av Tobago med gångavstånd till stränder, restauranger och mataffärer. Hotellet består av 24 bungalows, varav 18 är belägna vid poolen och 6 i den lummiga trädgården. Kariwak Village är en avstressande plats som sätter människan i centrum. Hela anläggningen är insprängd i en fantastisk tropisk trädgård. På Kariwak Village odlar man själv det mesta av örterna och kryddorna som restaurangen använder sig av.

Bungalowerna är smakfullt designade och har alla egen uteplats, badrum, luftkonditionering och radio. På anläggningen finns en utomhusjacuzzi, swimmingpool och en utmärkt restaurang i en härlig miljö. Gästerna kan också kostnadsfritt delta i de dagliga aktiviteterna i form av tai chi och yoga som erbjuds av erfarna instruktörer. Dessutom kan trötta kroppar också få massage på plats mot en liten slant.

Hotellet ligger med gångavstånd till de populära stränderna Store Bay (5 minuter) och Pigeon Point (20 minuter). För de som inte vill promenera erbjuder hotellet sina gäster gratis transport till Pigeon Point. Med endast 24 bungalows erbjuder Kariwak Village sina gäster en personlig service i en underbar tropisk miljö.