Paketresor 14 nätter | Kod: TABCK

Låter eko-lodge vid strandkanten och bo i bungalow i en tropisk trädgård lockande? Vi har skapat en resa till Tobago för den riktiga livsnjutaren. Resan kombinerar en vecka i den charmiga fiskebyn Castara med en vecka i Crown Point, känd för de vackra stränderna Store Bay och Pigeon Point.

Resan börjar med sju nätter på Castara Retreats, en eko-lodge  i charmiga lilla fiskebyn Castara på västkusten. Pensionatets bungalows ligger i den lummiga trädgården precis ovan strandkanten. Namn som Treetops, Birdsong, Rainforest och Shady Mango ger en fingervisning om vad som väntar på detta pensionat där fisken fångats av lokala fiskare på små fiskebåtar, maten är lokalproducerad och ditt besök bidrar till ekonomin i den närbelägna byn. Ett pensionat med rustik lyx och enastående utsikt, helt enkelt.

Andra veckan tillbringas på ett av de mysigaste hotellen på Tobago, Kariwak Village i söder, känd för sin tropiska trädgård, den omsorgsfullt tillagade maten med egenodlade kryddor och sitt fokus på att du ska kunna landa i lugnet, kanske med hjälp av yoga, tai chi eller massage.

Möjlighet finns att förlänga resan med valfritt antal nätter på respektive hotell.

Detta ingår i resan:

– Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Tobago tur och retur
– Lokal representant som är tillgänglig dygnet runt under er vistelse
– Transfer från flygplatsen till Castara Retreats
– 7 nätter på Castara Retreats i lägenhet inklusive frukost
– Transfer till Kariwak Village
– 7 nätter på Kariwak Village i bungalow inklusive frukost
– Transfer till flygplatsen

Flyget går via Tyskland – och ni anländer till Karibien samma dag som ni reser iväg.

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Förfrågan om resa:

Klicka på länken nedan för att göra en förfrågan om resa.

Priset är baserat på att flygbiljetter bokats i den billigaste bokningsklassen och att två personer reser tillsammans och delar boende. Kontakta oss gärna för information om pris vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar som ligger utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2019-12-15 - 2020-04-30 28 400 kr
Förfrågan 2020-05-01 - 2020-12-14 26 500 kr


Topp