Med Praslin som bas utforskar ni Seychellernas fantastiska övärld. Bo på det fina hotellet Coco de Mer som är beläget direkt på stranden vid bukten Anse Bois de Rose, och låt Indiska Oceanen vagga er till ro.

Avresa från Skandinavien sker på eftermiddagen med ankomst påföljande morgon till Mahé. När ni landar på Mahés flygplats får ni ett VIP-bemötande av vår representant. Det innebär att ni blir mötta redan vid planet med en kall handduk och en flaska mineralvatten att släcka törsten med. Därefter får ni hjälp att snabbt och smidigt gå genom tullen, hämta ert bagage och blir visade till en väntande bil som kör er till färjan som skall ta er vidare till ön Praslin. Vid ankomst på Praslin blir ni mötta av en representant från vår lokala agent som kör er till Coco de Mer där ni får vila upp er och utforska ön i egen takt.

För de som vill se mer än hotellets egen strand tillhandahålls ett par dagar i veckan transfer till Anse Lazio på öns nordkust. Passa på att göra ett besök i Vallée de Mai och se hur Seychellernas nationalsymbol Coco de Mer (tvillingnöten eller kärleksnöten) växer, eller gör dagsutflykter till någon av de närliggande öarna La Digue, Curieuse eller ännu längre ut i arkipelagen.

På sista dagen blir ni hämtade till flygplatsen för hemresa, flyget går samma väg som det kom, och ni anländer hem nästa dag.

Läs mer om hotellet:
Coco de Mer

Värt att notera – under våra sommarmånader blåser sydostliga vindar på Seychellerna. I kombination med vattenströmmarna är det under dessa månader lätt att sjögräs samlas på Praslins sydliga stränder.

Observera att det går utmärkt att förlänga vistelsen eller kombinera med en annan ö på Seychellerna efter eget önskemål.

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Färja från Mahé till Praslin tur och retur
- Samtliga transfers till hotell, färja och flygplats tur och retur
- 8 nätter på Coco de Mer i standardrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-09-25 - 2024-10-31 35 400 kr Gäller ej resa över jul och nyår.