En resa till La Digue är en resa till Paradiset. På endast 10 kvadratkilometer erbjuder La Digue vyer som tagna ur en resekatalog. Ön upptäcker ni allra bäst med cykel eller till fots. I det här förslaget bor ni på utmärkta Le Repaire Boutique Hotel, ett strandhotell med en ljuvlig trädgård, härlig utsikt till grannön Praslin. Beläget som det är på öns västra sida kan ni njuta av fantastiska solnedgångar.

Er resa till Seychellerna och La Digue innebär avresa på eftermiddagen med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant som kör er till färjan som tar er vidare till ön La Digue, cirka 1 timmes båtresa. Vid ankomst på La Digue blir ni återigen mötta av en representant från vår lokala agent för transfer till Le Repaire Boutique Hotel.

På La Digue tillbringar ni en vecka med sol, bad och äventyr. Några måsten under en vistelse på La Digue är besök av öns världsberömda stränder Grand Anse, Petit Anse och Anse Source d’Argent, det spektakulära djur- och naturlivet där ni bland annat kan skymta paradisflugsnapparen, en fågel som bara lever just här och ingen annanstans i världen eller varför inte en heldagstur på cykel?

Läs mer om saker att göra på La Digue

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan förlängas eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om boendet på La Digue Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant.

Läs mer om Seychellerna här.

Är ni intresserade av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från flygplatsen/färjan till hotellet tur och retur
- Båttransfer mellan öarna
- 7 nätter på Le Repaire Boutique Hotel i standardrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-11-01 - 2024-10-31 33 900 kr Gäller ej resa över jul, nyår och påsk.