Paketresor 7 nätter | Kod: SEZLDL

La Digue är en liten paradisö på endast 10 kvadratkilometer som erbjuder vyer som tagna ur en resekatalog. Ön upptäcker ni bäst till fots, på cykel eller på det gamla sättet att ta sig runt, på en oxkärra. I det här förslaget bor ni på utmärkta Le Repaire Boutique Hotel, ett strandhotell med en ljuvlig trädgård, härlig utsikt till grannön Praslin och som erbjuder fantastiska solnedgångar.

Avresa från Sverige med ankomst Seychellerna dagen därpå. Vid ankomst på Mahés flygplats blir ni mötta av vår representant som kör er till färjan som tar er vidare till ön La Digue, cirka 1 timmes båtresa. Vid ankomst på La Digue blir ni mötta av en representant från vår lokala agent för transfer till Le Repaire Boutique Hotel.

På La Digue tillbringar ni en vecka med sol, bad och äventyr. Några måsten under en vistelse på La Digue är besök av öns världsberömda stränder Grand Anse, Petit Anse och Anse Source d’Argent, det spektakulära djur- och naturlivet där ni bland annat kan skymta paradisflugsnapparen, en fågel som bara lever just här och ingen annanstans i världen eller varför inte en heldagstur på cykel?

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan förlängas eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Läs mer om Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant.

Läs mer om Seychellerna här.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från flygplatsen/färjan till hotellet tur och retur
- Båttransfer mellan öarna
- 7 nätter på Le Repaire Boutique Hotel i standardrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2019-03-01 - 2019-05-31 21 700 kr
Förfrågan 2019-06-01 - 2019-10-31 22 700 kr OBS, gäller ej över jul och nyår.
Förfrågan 2019-11-01 - 2020-02-29 23 700 kr Gäller ej resa över jul och nyår.


Topp