Kombinera den färgstarka och vackra huvudön Mahé med det gamla pirattillhållet, paradisön Praslin. Njut av långsamma dagar på två olika hotell med alla tänkbara bekvämligheter, belägna på stranden.

En trevlig kombinationsresa där ni i lugn och ro får bekanta er med två av Seychellernas vackra öar, Mahé och Praslin. Vi har handplockat två hotell; bekväma och prisvärda med ett brett utbud av faciliteter, restauranger och spa. Resan är på nio nätter varav de fem första på Mahé och de fyra sista på Praslin. Transfer mellan öarna sker med båt.

Mahé är den största av öarna och där ligger även flygplatsen och huvudstaden Victoria, även kallad världens minsta huvudstad. Stränderna Intendance Beach, Grand Anse Beach och Beau Vallon anses av många vara öns bästa stränder. Ert hotell Coral Strand ligger på just Beau Vallon. Systerhotellet, femstjärniga Savoy, ligger på gångavstånd och ni har tillgång till deras faciliteter och restauranger.
Även om ni bor på en av världens trevligaste stränder så finns gott om aktiviteter på Mahé för er som inte vill ligga på stranden hela semestern. Allt från stand-up paddle och dykning till vandringsleder och hisnande zipline genom djungeln. Huvudstaden är värd ett besök, inte minst den färgglada Victoria Market som ger en intressant inblick i den mångfald som finns på kreolska Seychellerna.

Praslin är den näst största och populäraste ön med en underbar natur och fantastiska stränder. Anse Lazio är kanske den mest kända och anses vara en av världens vackraste stränder, besök gärna även Anse Georgette och Anse Volbert. Ett besök i nationalparken Vallée de Mai är ett måste. Vallée de Mai är upptagen på Unesco:s världsarvslista tack vare sin urregnskog. Nationalparken är dessutom en av endast två platser där kärleksnöten Coco de Mer växer naturligt.

Ni bor på det fina hotellet Coco de Mer som ständigt får höga betyg av våra gäster med omdömen som personligt bemötande och fantastisk service. Hotellet är beläget direkt på stranden vid bukten Anse Boise de Rose. Hotellets strand är relativt liten, vill ni prova andra stränder erbjuder hotellet transfer flera gånger i veckan till berömda Anse Lazio på öns nordkust.

Läs mer om Seychellerna här.

Är ni intresserade av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Seychellerna tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfers från/till flygplats, färjor och hotell
- 4 nätter på Coral Strand i standardrum med havsutsikt inklusive frukost
- Färja mellan Mahé och Praslin tur och retur
- 5 nätter på Coco de Mer i standardrum inklusive halvpension
- Fri transport till stranden Anze Lazio flera gånger i veckan

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal miljöskatt om 25 – 100 rupier per person och natt (ca 20 – 80SEK) betalas på plats. Gäller samtliga hotell på Seychellerna för resenärer från 12 år.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-16 - 2024-07-15 33 800 kr
Förfrågan 2024-07-16 - 2024-10-31 38 300 kr