På Mauritius soldränkta västkust, i området Flic en Flac, finns de främsta stränderna på ön. I denna idylliska omgivning ligger Anelia Resort & Spa, ett mellanklasshotell med rum och bungalows. Anelia Resort & Spa är ett prisvärt alternativ med gott om aktiviteter och faciliteter och ett populärt val hos såväl barnfamiljen som den aktive resenären. Kombinera gärna denna resa med boende på östra eller norra Mauritius för att få ett smakprov av Mauritius variationsrika landskap.

Ni lämnar Sverige vid lunchtid och flyger till Mauritius dit ni anländer följande morgon.

Vid ankomst blir ni mötta av en representant från vår lokala agent som hjälper er med transfer till Anelia Resort & Spa på västkusten, ett hotell som erbjuder fina möjligeter till både avkoppling och utmärkta aktiviteter. Det är ett barnvänligt hotell med barnpool, barnaktiviteter och barnpassning. Vår lokala agent finns tillgänglig under vistelsen och hjälper er gärna att boka utflykter.

På hemresedagen är det transfer till flygplatsen i tid för hemresa som sker med nattflyg.

Det här är en resa som med fördel kan kombineras med vårt övriga utbud på Mauritius med boende på östkusten eller på norra Mauritius. Läs mer här om kombinationen med charmiga Otentic Eco Tent.

Läs mer om hotellet:
Anelia Resort & Spa

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Anelia Resort & Spa i superiorrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran