Börja er bröllopsresa med safari i Kenya. Ni besöker nationalparkerna Aberdares, Lake Nakuru Lake Naivasha och Masai Mara. Avsluta med en solig och skön vecka på hotell Coco de Mer på ön Praslin, en av Seychellernas riktiga smekmånadspärlor.

Dag 1: Avresa.
Ni avreser på morgonen och ankommer till Nairobi samma kväll. Er driver guide hämtar er på flygplatsen och kör er till ert hotell.
Övernattning på Azure Nairobi Hotel inklusive frukost.

Dag 2: Nairobi – Aberdare
Efter frukost hämtas ni av er driver guide för en kort genomgång av safarin innan ni styr norrut mot Aberdare. Nationalparken är granne med Afrikas näst högsta berg, Mount Kenya. Ni är framme mitt på dagen och efter en trevlig lunch körs ni till ert rum. Eftermiddagen spenderas i eget regi där ni med fördel spejar ut på naturen och djurlivet från er balkong. Lodgen har ett upplyst vattenhål där djuren samlas för att dricka.
Övernattning på The Ark inklusive helpension.

Dag 3: Aberdare – Lake Nakuru
Ni lämnar Aberdare och körs till Lake Nakuru. Efter lunchen åker ni på upptäcktsfärd i denna fantastiska nationalpark. Lake Nakuru är mest känd för sina enorma mängder rosa flamingos, men här finns även en mängd andra djur som till exempel apor och noshörningar.
Övernattning på Flamingo Hill Tented Camp inklusive helpension.

Dag 4: Lake Nakuru – Lake Naivasha
Resan fortsätter till Lake Naivasha där ni under förmiddagen har en båttur på sjön. Lunch intas på lodgen och under eftermiddagen har ni möjlighet att göra valfria utflykter (mot extra kostnad) eller bara koppla av i lugn och ro.
Övernattning på Naivasha Sopa Lodge inklusive helpension.

Dag 5: Lake Naivasha – Masai Mara
Efter frukost styr ni kosan mot Masai Mara med game drive längs vägen och ni kommer få lite försmak av vad kommande dagar har att erbjuda.
Övernattning på Azure Mara Haven inklusive helpension.

Dag 6: Masai Mara
Här följer en heldag i Masai Mara och medtagen picknicklunch intas inne i parken. För den som önskar går det även att boka till en ballongsafari över savannen (mot extra kostnad). Detta bör förbokas hemifrån.
Övernattning på Azure Mara Haven inklusive helpension.

Dag 7: Masai Mara – Nairobi
Efter frukost påbörjar ni er återfärd till Nairobi, med game drive ut ur parken följt av en resa genom skiftande landskap, tills ni anländer Nairobi vid lunchtid. Eftermiddagen tillbringas på egen hand.
Övernattning på Azure Nairobi Hotel inklusive frukost.

Dag 8: Seychellerna
Med en tidig start flyger ni till Seychellerna och Praslin. Här väntar transfer som tar er till ert hotell Coco de Mer på öns sydostkust. På hotellet välkomnas ni med varsin ”Honeymooners cocktail” innan ni visas till ert rum.
Övernattning på Coco de Mer inklusive halvpension.

Dag 9-14: Seychellerna
Njut av bekvämligheterna på ert rum och av hotellets faciliteter. Passa på att utforska ön till fots, cykel eller med hyrbil. Gör en dagsutflykt till någon av de kringliggande öarna och låt er hänföras av skönheten och lugnet som råder.
Övernattningar på Coco de Mer inklusive halvpension.

Dag 15: Hemresa
Ni blir hämtade av er transferchaufför som tar er till flygplatsen för check in och färd hem.

Ni kan naturligtvis välja en kortare eller längre safaritur om ni önskar, alternativt göra safarin efter Seychellerna om ni föredrar det. Kontakta oss så hjälper vi er med ett program och kostnadsförslag.

Önskar ni kombinera denna safari med annat hotell på Praslin, eller annat hotell på annan ö, går det naturligtvis också bra. Vi hjälper er att hitta ”rätt” hotell.

Läs mer om Seychellerna här.

Är du intresserad av en aktiv semester på Seychellerna? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Seychellerna.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Nairobi, hem från Seychellerna
- Privata värdar som står till tjänst 24 h/dag under hela vistelsen
- Transfer från/till Nairobi flygplats
- 1+1 nätter på Azure Nairobi Hotel i standardrum inklusive frukost
- 5 nätter/6 dagar safariprogram enligt ovan
- Flyg Nairobi till Seychellerna, enkelresa
- Transfer per bil och båt från Mahé till Praslin tur och retur
- 7 nätter på Coco de Mer i superiorrum inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

I safaripriset ingår 5 nätter i lodge med helpension (3 mål mat), dagliga turer, nationalparksavgifter och engelskspråkig driver guide. Priset inkluderar inte dricks och måltidsdryck under safari. Vigselbevis, ej äldre än 6 månader, måste uppvisas vid ankomst till Coco de Mer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran