Denna paketresa tar er till Aruba och fantastiska Eagle Beach, där ni bor på fyrstjärniga Bucuti Beach Resort. Hotellet är beläget direkt på stranden och är mycket lugnt och fridfullt. Observera att hotellet endast tar emot gäster över 18 år!

Avresa sker från Sverige med ankomst Aruba samma dag. Bucuti & Tara Beach Resort tillhör de mest romantiska och bästa hotellen på Aruba och är det perfekta valet för par. Ni välkomnas på hotellet med ett glas champagne och under vistelsen har ni möjlighet att delta i en mängd aktiviteter med fokus på hälsa. Vad sägs om yoga på stranden, prova på tai-chi eller ett pass med personlig tränare?

På Aruba väntar lata dagar vid den underbara och breda stranden, utsökta måltider, öturer, jeepsafari och båtutflykter för de som önskar det.

Läs mer om hotellet:
Bucuti  & Tara Beach Resort

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Aruba tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 12 nätter på Bucuti & Tara Beach Resort i superiorrum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-01 - 2024-12-08 52 700 kr