Bucuti Beach Resort är beläget direkt på berömda Eagle Beach, en av världens vackraste stränder enligt många, samt endast fem km från huvudstaden Oranjestad. Hotellet är ett av de bästa och mest romantiska hotellen på Aruba, och är det perfekta valet för smekmånadspar.

På hotellets område finns spa, fitnesscenter, souvenirbutik, pool och jacuzzi. Restaurangen är belägen direkt på stranden där ni avnjuter läckerheter under bar himmel. Det går även att boka enskilda romantiska middagar på stranden. Inom gångavstånd finner ni Alhambra Casino samt ett varierande utbud av restauranger och shopping.

Anläggningen har 59 rum fördelade på superior och deluxerum, samt 45 sviter. Alla rum har mikrovågsugn, minibar, kylskåp, värdeskåp, hårtork, tv, kaffekokare, luftkonditionering, fläkt och king eller queen sizesäng. Superiorrummen har utsikt mot trädgården samt stor balkong eller uteplats. Deluxerummen har havsutsikt. Det är fritt Wi-Fi för hotellets gäster.

Hotellet accepterar ej kontant betalning utan allt man köper/konsumerar på hotellets område betalas antingen med kort direkt eller förs upp på rummet för att betalas för i samband med att man checkar ut på avresedagen.

Åldersgräns 18 år.