Hej Pia!!!!
Resan var Fantastisk!! Längtar tillbaka till solstolen och den sköna brisen!
Resan var Fantastisk!! Anna-Bella och Mikael tycker detsamma och har helt säkert fått blodad tand till att åka tillbaka till Västindien snart igen.  Vi hade lätt kunnat stannat kvar ett stort antal veckor till men vi får börja spara till en ny resa. I april så stänger de hotellet för att renovera/bygga om (precis som på St Lucia) och det behövs, är ganska slitet men vi hoppas på att det inte blir ett lyxhotell utan blir ett 3-stjärnigt hotell som har pensionärer som kundkriterier.  
Vi fick först rum på övervåningen (som både du och jag skrivit att vi INTE skulle ha) men efter 1 natt så regnade det in från taket så vi fick byta till 2 andra rum och det blev på nedervåningen. Var inga problem utan det löste sig bra. Vi har tillsammans börjat kolla lite igen på en ny resa. Och du får gärna komma med förslag på nåt liknande….läget på stranden är 1:a prio och litet och gemytligt. 
Vi åkte på en utflykt, en privat biltur runt ön som Dave på hotellet rekommenderade. Var ganska dyrt, 115US/pers. Det blev ingen riktig hit. AC:n fungerade inte de första timmarna i bilen som var en för liten bil för 4 personer. Chauffören var ändå duktig på historia och information men vi skulle inte göra det igen. Med facit i hand så skulle vi valt resan till Barbuda….
Maten är också jättebra….vi åt på piren några gånger men där måste jag säga att det inte var lika bra mat  men atmosfären är underbar och det fläktar skönt när man sitter och äter.  Servicen är inte riktigt som här, man skulle vilja tala om för de att man har ett glatt leende och att gästen är viktigast, är lite si och så med detta.  Men är inget problem egentligen bara att man själv jobbat med service så många år att det blir en arbetsskada. Ha ha
Tror även att vi åker ett par veckor senare nästa gång, var lite mer folk än det brukar vara och lite mer barn. Man märkta att det var väldigt mycket lugnare sista veckan, vi var nästan ensamma vid poolen och lunchen blev mycket lugnare också.
Kan bara säga att om jag hade en stor kappsäck så skulle vi köpa hus där eller på St Lucia!
Längtar tillbaka till solstolen och den sköna brisen!
Har du hört något om hur tanken med Rexhotellen både på St Lucia och Antigua kommer att bli? Lyxhotell som Sandals eller typ som det är?
Tack för denna gång Pia och jag hoppas du har en ny resa till oss i slutet på nästa år!
Kram
Mirona (reste dec 2019, bodde på Starfish Halcyon Cove, Antigua.)