Så var det dags för årets sista nyhetsbrev. Ni får resetrenderna, bakåtblick på året som gått, råd inför resan och en liten framåtblick. 

Allt populärare med aktiv semester

Alla undersökningar visar att vi gärna aktiverar oss även på semestern. Olika typer av aktiv semester är precis vad Aktivresor erbjuder. Några av våra favoriter är Cykla bland vingårdar i Garden Route, Mountainbike på Tobago, Utforska öarna La Digue och Praslin till fots (Seychellerna) och Cykla och paddla på Mauritius. Och glöm inte att vi har fina priser i vinter till våra favoritöar.

Året som gått

Det har varit ett händelserikt år för Afro-Caribbean Travel där samarbetet med systerbolaget Kenzan Tours har intensifierats, där vi efter mer än 20 år lämnar Vasastan och numera sitter vid Slussen. Vi minns också med glädje våra kundevent på Loopen Marina. Det är alltid lika roligt att träffa kunder under trevliga former och mer västindiskt än Loopen Marina blir det inte i Sverige.

Stränder på Tobago

Inför resan

Ni är många som kommer att besöka ”våra” destinationer under jul och nyår. Vi rekommenderar som vanligt att ni läser på så mycket som möjligt om det land ni skall besöka och att ni tar del av vår syn på ansvarsfullt resande för att få ut det bästa av er semester. Vi önskar er en trevlig resa. 

Framåtblick

Från och med januari 2019 tillhör vi formellt Kenzan Travel Group som under sig har varumärkena Afro-Caribbean Travel, Aktivresor och Kenzan Tours. Fördelen för er är ett ökat utbud på resor samt resor som har mer innehåll.

Hållbar turism som gynnar den lokala ekonomin ligger i våra gener, under nästa år tar vi nästa steg och utformar ett konkret program för hållbar turism att förhålla oss till.

Gott slut
Ett stort tack för det gångna året önskar vi på Afro-Caribbean Travel med förhoppning om att återse er snart igen.

Olle Stålberg/VD