Ända sedan Olle, vår VD, fick calypsorytmer i öronen och körde ner sina fötter i den vita sanden på Trinidad & Tobago, har vi arrangerat resor till Karibien. Vi tror på människors möten och vi tror att resor berikar – både de som reser och de som blir besökta.

Dominica – ekoturisternas okända paradis

Den lilla karibiska ön Dominica har fina dyk- och snorklingsvatten. Här vandrar du i regnskog, badar i vattenfall, ser vulkaner och världens näst största kokande vulkansjö. Du bor på småskaliga Hibiscus Valley Inn som drivs av en svenska och efter ekoturismens principer.
14 nätter från 22 950 kr per person

Tobago för livsnjutaren

För den medvetne livsnjutaren rekommenderar vi Tobago. Vi erbjuder en vecka på småskaliga ekolodgen Castara Retreats kombinerat med en vecka på mysiga Kariwak Village, känd för sin tropiska trädgård, den omsorgsfullt tillagade maten, yoga, tai chi och olika behandlingar.
14 nätter från 26 500 kr per person

Strandliv på Barbados

Barbados är en gammal engelsk koloni med lugn livsrytm, perfekt för strandhäng och olika vattenaktiviteter. Det nyrenoverade Butterfly Beach Hotel har ett fint poolområde och ett fantastiskt strandläge i närheten av byn Oistins, känd för sin lokala fiskmarknad på fredagkvällarna.
10 nätter från 17 900 kr per person

Vi vill alltid ge bästa möjliga reseupplevelse – och det gör vi genom vårt nära samarbete med lokala partners. Vi är glada över att kunna presentera vår nya partner Tobago Nice LTD, som ägs av Jason Williams från Trinidad & Tobago och hans svenska fru Eleonor Westerstråhle. Efter tre år i Sverige flyttar de tillbaka till Tobago och blir vår förlängda arm på plats.