Varför inte tillbringa er smekmånad på den fantastiska ön Zanzibar? Njut av sol, vita stränder och salta bad på den östra delen av ön där ni bor på mycket uppskattade Pongwe Beach Hotel.

Ni flyger från Sverige med ankomst Zanzibar följande dag. På flygplatsen blir ni hämtade av en chaufför som kör er till ert hotell Pongwe Beach Hotel, beläget vid stranden alldeles i utkanten av byn Pongwe på öns östkust. Här bor ni under hela er vistelse i en svit med havsutsikt och privat plunge pool inklusive halvpension.

På Zanzibar finns en hel del att se och upptäcka i den mån ni önskar. Ta gärna en tur till Stone Town och strosa i gränderna, fynda på marknaderna, upptäck det smakrika swahiliköket och njut av spännande intryck. Andra mycket trevliga utflykter är Jozani Forest, en dag på havet med besök på Prison Island för att kika på jättesköldpaddorna.

På avresedagen blir ni hämtade av transfern för färd tillbaka till flygplatsen.

Läs mer om hotellet:

Pongwe Beach Hotel

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Zanzibar tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Zanzibar
- 12 nätter på Pongwe Beach Hotel i Sea View Suite inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran