Varför inte tillbringa er smekmånad på den fantastiska ön Zanzibar? Njut av sol, vita stränder och salta bad på den östra delen av ön där ni bor på mycket uppskattade och exklusiva The Island Pongwe.

Ni flyger från Skandinavien med ankomst Zanzibar följande dag. På flygplatsen blir ni hämtade av en chaufför som kör er till ert östkusten.

Beläget hundra meter från fastlandet finner ni det fantastiska boutiquehotellet The Island Pongwe som består av endast fem villor som vetter mot Indiska Oceanen. Boendet tar endast emot gäster som ör över 18 år och här kan ni verkligen koppla av och njuta av den bedårande naturen. Vid högvatten tar ni kanoten över till fastlandet, men vid lågvatten är det ta en enkel promenad.

På Zanzibar finns en hel del att se och upptäcka i den mån ni önskar. Ta gärna en tur till Stone Town och strosa i gränderna, fynda på marknaderna, upptäck det smakrika swahiliköket och njut av spännande intryck. Andra mycket trevliga utflykter är Jozani Forest, en dag på havet med besök på Prison Island för att kika på jättesköldpaddorna.

På avresedagen blir ni hämtade av transfern för färd tillbaka till flygplatsen.

Läs mer om hotellet:

The Island Pongwe

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Zanzibar tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Zanzibar
- 10 nätter på The Island Pongwe i Bay View Villa inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 4 US dollar per person och natt betalas på plats.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-03-11 - 2024-12-14 33 900 kr Från 36500 kr/person för resa i augusti.