Zanzibar, en gång i tiden en viktig handelsplats, är numera mest känt för vackra stränder och enastående snorkling och dykning. På den här resan till Zanzibar bor ni på Mnarani Beach Cottages i Nungwi på nordspetsen av ön. På den vackra stranden njuter ni av sol, bad, god mat och allehanda vattenaktiviteter.

Ni reser från Skandinavien till Zanzibar och kommer ner dagen efter avfärd. Vid ankomst blir ni mötta av vår representant som skjutsar er till Nungwi på norra Zanzibar, cirka en timme från flygplatsen.

Boendet sker på Mnarani Beach Cottages i Nungwi som är ett vattenhål för soldyrkare, snorklare och dykentusiaster. Mnarani Beach Cottages ligger i ett lugnt område cirka 10 minuter från byn Nungwi. Ett boende för er som prioriterar ett prisvärt och strandnära hotell med stort fokus på personlig service och familjär atmosfär.

Hotellets ägare har bott på Zanzibar hela sitt liv och majoriteten av personalen på hotellet härstammar från byn. På Mnarani sätter man en stolthet i att kunna bidra till den lokala ekonomin och den personliga utvecklingen på olika sätt.

Läs mer om hotellet:
Mnarani Beach Cottages 

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Zanzibar tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Mnarani Beach Cottages i Cottage med havsutsikt och halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-01-11 - 2024-12-15 22 700 kr