Denna resa tar er till den lilla exotiska ön Zanzibar utanför Tanzanias kust. Merparten av vistelsen tillbringar ni på norra delen av ön vid Nungwi Village och avslutar med två nätter i Stone Town på Tembo House Hotel. Det går naturligtvis också bra att inleda med två nätter i Stone Town för att avsluta med sol och baddelen om så önskas.

Avresa till Zanzibar, vid ankomst blir ni hämtade av en chaufför från vår lokale agent vilken kör er norrut till Langi Langi Beach Bungalows, beläget på stranden utanför den gamla fiskebyn Nungwi.

Langi Langi Beach Bungalows är fint beläget uppe på kanten av udden som utgör Nungwi Village. I den närliggande byn finns fler hotell samt restauranger, några butiker och dykcenter.

Efter 12 nätter på Langi Langi Beach Bungalows blir ni hämtade av transferchauffören som kör er till Tembo House Hotel, centralt beläget i den gamla huvudstaden Stone Town. Här tillbringar ni era två sista dagar på ön med att spatsera i de trånga gränderna, fynda bland hantverk och kryddor i marknaderna och fascineras av den speciella swahilikulturen.

Sista dagen går transfern från hotellet till flygplatsen för flygresan hem.

Läs mer om hotellen:
Langi Lang Beach Bungalows
Tembo House Hotel

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Zanzibar tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellen tur och retur samt transfer mellan hotellen
- 12 nätter på Langi Langi Beach Bungalows i standardrum inklusive frukost
- 2 nätter på Tembo House Hotel i dubbelrum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 1.50 US dollar per person och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Zanzibar.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-01-11 - 2024-12-14 22 900 kr