Prisvärd familjeresa! Bo i en stor bekväm villa på 370 m² och med plats för upp till 8 personer.

Drömmer ni om att resa till Zanzibar och bo i egen villa på en lång, vit sandstrand? Där palmerna vajar i brisen från Indiska Oceanen, där färska kokosnötter serveras till frukost och där ni har er helt privata pool? Då är Garden Beach Zanzibar det ni letat efter! Här finns två rymliga villor med egen privat kock och servitör. Villorna ligger direkt på stranden i Matemwe på den nordöstra delen av Zanzibar, ca en timme från huvudstaden Stone Town.

Er Zanzibar resa börjar med att ni flyger från Sverige till Zanzibar och ankommer dagen efter avfärd. Vid ankomst väntar transfer till villan.

Villorna är på vardera 370 m² och har 4 sovrum (2 dubbelrum och 2 med två separata sängar). Alla sovrum har a/c och myggnät. Villorna har varsin lounge och en stor terrass med matplats.

Varje villa har en egen privat pool med ett stort pooldäck med solsängar, perfekt för avkoppling och lek! Stranden och havet ligger endast några få steg från poolen.
Ni har en egen privat kock och egen servitör. Städning av villa ingår.

Villorna är perfekta för familjer eller större sällskap.

Läs mer om Garden Beach Zanzibar

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Zanzibar tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till villan tur och retur
- 7 nätter på Garden Beach Zanzibar inklusive frukost
- För längre eller kortare resa, kontakta oss för pris

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att 4 personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 1.50 US dollar per person och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Zanzibar.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran