Dags att resa till Zanzibar och fly vardagens stress och komma ner i varv? På Zanzibar finns fantastiska stränder, en avslappnad miljö och en spännande historia. Under er Zanzibar resa bor ni på Zanzibar Retreat Hotel, ett litet hotell med endast 12 rum, en utsökt restaurang och stor gästfrihet. Hotellet är beläget vid den ljuvliga stranden Matemwe Beach på nordöstra kusten där ni varvar lata dagar på stranden med spännande utflykter och aktiviteter på ön.

Ni flyger från Skandinavien till Zanzibar och ankommer dagen efter avfärd. Vid ankomst blir ni mötta av vår representant som skjutsar er till hotellet beläget i Matemweområdet på nordöstra Zanzibar. Transfern tar ca en timme.

Ni bor på Zanzibar Retreat Hotel som är beläget på Matemwe Beach, det är en av de längsta och finaste stränderna på Zanzibar. Zanzibar Retreat Hotel är ett hotell för er som prioriterar småskaligt boende, personlig service, utsökt mat och lugn och ro på semestern. För att understryka inriktningen skriver hotellet att man ”istället för musik och tv erbjuder smekande vind från palmerna, ljudet av vågorna från stranden och det avlägsna bruset av vågorna som bryter mot reven i horisonten”.

TripAdvisor lovordas hotellet i allmänhet och restaurangen i synnerhet och är ett topprankat hotell i området.

För att få ut mesta möjliga av er Zanzibarresa rekommenderar vi att ni kombinerar lugna sköna dagar på Matmwes sköna strand med någon eller några utflykter som finns på ön. Vad sägs om en tur till Stone Town, en vandring bland väldoftande kryddor eller besök i Tanzanias minsta nationalpark för att hälsa på den röda colubusapan?

Läs mer om hotellet:
Zanzibar Retreat Hotel

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Zanzibar tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 7 nätter på Zanzibar Retreat Hotel i garden view rum inklusive frukost
- För längre eller kortare resa, kontakta oss för pris

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-12-16 - 2024-11-15 20 500 kr Gäller ej resa över jul och nyår.