Karafuu Village Beach Resort & Spa är ett familjevänligt strandhotell beläget på stranden i Pingwe, på den nordliga änden av halvön på Zanzibars östkust. Ett hotell som vid ett flertal tillfällen har mottagit det prestigefyllde priset som ”Tanzania´s leading hotel”.

Återkommande kommentarer på Tripadvisor, där hotellet för övrigt får betyget 4 av 5, är bra service, trevlig personal, fantastiskt läge, stora rum med mera.

På det strandnära och familjevänliga hotellet finns det mesta man kan önska för en sol- och badsemester såsom eget dykcenter för dyk- och snorkelutflykter, vattenskidåkning, djuphavsfiske med mera. Övriga aktiviteter inkluderar volleyboll, tennis, pingis, biljard och vattengymnastik. Poolen har en barnanpassad del och på området finns en lekpark med gungor och rutschkana.

Vill ni göra utflykter till någon av alla trevliga utflyktsmål som finns å Zanzibar som till exempel Stone Town, kryddtur, delfiner eller båttur med de traditionella båtarna (Dhow) kan detta bokas på hotellet.