För den som söker ett hotell med en underbar privat strand vid Karibiska havet, bra restaurang, härliga rum och utmärkt service är Coco Reef det perfekta valet. Här finns allt ni behöver för en härlig smekmånad. Hotellet är det enda femstjärniga på Tobago och har flera gånger fått umärkelsen "Best Caribbean Resort" och kallas allmänt för Tobago´s garden of Eden. Ett val för er som vill ha det bästa ön har att erbjuda.

Flygresan till Tobago sker med flyg via en europeisk storflygplats.

På Tobago bor ni 14 nätter på Coco Reef i deluxerum med havsutsikt samt balkong eller uteplats. Hotellet har en fantastisk arkitektur och ligger direkt vid havet med en egen strand. I Crown Pointområdet, där hotellet är beläget, finns andra härliga stränder som välkända Pigeon Point och Store Bay, restauranger, banker, barer och affärer.

I priset ingår frukostbuffé, välkomstdrink, vattensporter som kajak och windsurfing, tennis, gym och kvällsunderhållning.

Läs mer om hotellet:
Coco Reef

Läs mer om Tobago på Tobagoresor

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Tobago tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Coco Reef i deluxerum med havsutsikt inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2022-12-06 - 2023-04-30 41 300 kr