Coco Reef Resort på Tobago är en drömdestination för alla som söker en avkopplande och lyxig semester. Hotellet ligger vid en av de vackraste stränderna på ön och erbjuder fantastisk utsikt över det turkosa havet. Coco Reef Resort kallas allmänt för Tobago´s garden of Eden och är ett val för dig som vill ha det bästa ön har att erbjuda.

Flygresan till Tobago sker med flyg via en europeisk storflygplats.

Coco Reef erbjuder rymliga rum som är elegant inredda med moderna bekvämligheter som luftkonditionering och platt-TV. Hotellets restauranger serverar utsökt mat med färska råvaror från ön. För den som vill koppla av finns det en spa-avdelning med olika behandlingar. Hotellet erbjuder också många aktiviteter som snorkling, dykning och golf. En vistelse på Coco Reef Resort på Tobago kommer garanterat att bli en minnesvärd upplevelse. I Crown Pointområdet, där hotellet är beläget, finns andra härliga stränder som välkända Pigeon Point och Store Bay, restauranger, banker, barer och affärer.

I priset ingår frukostbuffé, välkomstdrink, vattensporter som kajak och windsurfing, tennis, gym och kvällsunderhållning.

Läs mer om hotellet:
Coco Reef

Läs mer om Tobago på Tobagoresor

För dig som drömmer om barfotabröllop i Karibien, Coco Reef Hotel erbjuder en romantisk miljö för bröllop med en professionell hjälp med planeringen till ett attraktivt paketpris. Kontakta oss så berättar vi mer.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Tobago tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Coco Reef Resort i Superior Garden View rum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-12-11 - 2024-04-20 33 300 kr Gäller ej resa över jul och nyår. Rabatterat pris vid bokning senast 15 december.
Förfrågan 2024-04-21 - 2024-12-10 30 900 kr Rabatterat pris vid bokning senast 15 december.