Kombinera din Tobagoresa med boende på två olika orter; Black Rock i sydväst och Crown Point i söder. Black Rock är en liten by med Turtle Beach som närmaste strand. Crown Point på södra delen av ön är livligare och är främst känd för de bedårande stränderna Pigeon Point och Store Bay.

Flygresan till Tobago går via en europeisk storflygplats.
Ni börjar med sju nätter på Turtle View Guesthouse, ett litet familjedrivet pensionat beläget i den lilla byn Black Rock och med den fina stranden Turtle Beach som närmaste granne. Turtle Beach är främst känd för att de gigantiska ”Leather Back” sköldpaddorna kommer dit varje år för att lägga sina ägg mellan mars och augusti. Efter vistelsen i Black Rock bor ni sju nätter i Crown Point på vårt populäraste hotell, Sandy Point Village Hotel, beläget ett stenkast från Karibiska havet.

Läs mer om hotellen:
Turtle View Guesthouse
Sandy Point Village Hotel

Observera att det går att förkorta eller förlänga resan med valfritt antal nätter på varje ort, det går även att börja semestern i Crown Point istället för Black Rock.

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Tobago tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från/till flygplatsen och mellan hotell
- 7 nätter på Turtle View Guesthouse i dubbelrum inklusive frukost
- 7 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet
- För längre eller kortare resa, kontakta oss för pris

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-15 - 2024-12-09 19 200 kr
Förfrågan 2025-01-07 - 2025-04-30 21 500 kr