Börja er vistelse med en vecka på Sandy Point Village Hotel i Crown Point och avsluta med en vecka på det förtjusande boutiquehotellet Bacolet Beach Club beläget i Scarborough. Den här resan ger er en skymt av paradiset och boendet sker på två av våra populäraste hotell på Tobago.

Flygresan till Tobago sker via en europeisk storflygplats.

På Tobago bor ni på vårt populäraste hotell, Sandy Point Village Hotel, som är beläget i Crown Point, ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer och stränder. Det är gångavstånd till de populära stränderna Store Bay och Pigeon Point. Se Sandy Point Village på film.

Efter en vecka åker ni vidare till Bacolet Beach Club, beläget ca 5 minuter från staden Scarborough och som ägs av den före detta modellen Gloria Jones-Knapp. Gloria har gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla Bacolet Beach Club till vad det är idag, ett hotell i toppklass. Njut av en vidunderlig utsikt över havet, bada på den avskilda stranden med det turkosa vattnet, ta en tropisk drink i strandbaren, bada i den vackra poolen på hotellet eller njut av fina solnedgångar från balkongen på ert rum. Se Bacolet Beach Club på film.

Läs mer om hotellen:
Sandy Point Village Hotel
Bacolet Beach Club

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Tobago tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från och till flygplatsen samt mellan boendena
- 7 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet
- 7 nätter på Bacolet Beach Club i Bay Deluxerum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2023-12-10 - 2024-03-31 23 300 kr Gäller ej resa över jul och nyår.
Förfrågan 2024-04-01 - 2024-12-09 22 100 kr