Paketresor 14 nätter | Kod: FSK

Följ med Hard Play Fishing på sportfiske i en underbar tropisk miljö! I Tobagos fiskrika vatten kan man bland annat finna svärdfisk, barracuda, tonfisk, wahoo, haj, blue- och white marlin och kingfish.

Resan sker med flyg till Tobago via Tyskland. Ni anländer Tobago samma dag som ni avreser från Sverige. 
På Tobago bor ni på vårt populäraste hotell, Sandy Point Village Hotel, som är beläget ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer och stränder. Det är gångavstånd till de populära stränderna Store Bay och Pigeon Point.

Tobago är himmelriket för både proffsfiskare och amatörer. ”Big Game”, kust- och revfiske finns i Hard Play Fishings utbud. Företaget har två båtar som är komplett utrustade för djuphavsfiske. Kapten Frothy De Silva från Tobago har många års erfarenhet av fiske runt om i världen och anses vara en av de främsta sportfiskarna i världen. Tobago ligger utanför orkanbältet och fiske fungerar utmärkt året om. Högsäsongen är dock på vintern (november-april) då bland annat blue marlin finns i området.

Läs mer om hotellet: Sandy Point Village Hotel
Läs mer om Hard Play Fishing

Läs mer om Tobago.

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Tobago tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet
- Djuphavsfiske sex timmar

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Observera att priset inkluderar sex timmars fiske och baseras på att man är sex personer i sällskapet. Mot tillägg kan man självklart boka färre personer på båten.

Vill ni bo på annat hotell, kontakta oss för pris.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran


Topp