Välkommen till den pittoreska byn Castara på Tobago, en gömd pärla på västkusten som kommer att förtrolla dina sinnen. Här finner du Castara Retreats, inbäddat på en sluttning med regnskogen bakom och Karibiska havet med kristallklart vatten framför. Detta är en plats att koppla av och njuta av den grönskande omgivningen.

Flygresan till Tobago går via en europeisk storflygplats.

Castara Retreats erbjuder bekvämt och charmigt boende med fantastisk utsikt över Karibiska havet. Fördriv din semester med att utforska kringliggande stränder, snorkla eller vandra genom regnskogen för att upptäcka exotiska djur och växter, njuta av lugnet och ta del av den lokala kulturen. På Castara Retreats bor du i perfekt harmoni med den frodiga omgivningen i någon av de 17 ekolodgerna som erbjuds. Här finns allt du behöver för att koppla av och ladda batterierna.

Läs mer om hotellet:

Castara Retreats

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Tobago tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 10 nätter på Castara Retreats i en lägenhet

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-10 22 900 kr
Förfrågan 2025-01-07 - 2025-04-30 25 100 kr