Bacolet Beach Club är ett charmigt boutiquehotell med ett 50-tal rum som ständigt får höga betyg av sina gäster. Omdömen som personligt bemötande, fantastisk personal, utmärkt service, intim atmosfär och en utsökt restaurang beskriver gästernas upplevelser. Välj detta hotell om du söker lugn och ro i en lyxig omgivning med en romantisk känsla.

Res till Tobago via en europeisk storflygplats.

Upplev en drömlik semester på Tobago vid Bacolet Beach Club, ett fint hotell bara fem minuter från staden Scarborough. Ägt av den före detta modellen Gloria Jones-Knapp, som har förvandlat Bacolet Beach Club till ett toppklasshotell, erbjuder det en oförglömlig vistelse.

Njut av en storslagen utsikt över havet, simma vid den avskilda stranden med sitt turkosa vatten, och svalka dig med en tropisk drink i strandbaren. Ta ett dopp i den vackra poolen på hotellet eller njut av magiska solnedgångar från balkongen på ditt rum.

En semester på Bacolet Beach Club är balsam för kropp och själ, och ger dig en perfekt tillflyktsort för total avkoppling. Välkommen till paradiset på Tobago! Se Bacolet Beach Club på film.

Läs mer om hotellet:
Bacolet Beach Club

Läs mer om Tobago

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Tobago tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Bacolet Beach Club i Bay De Luxe rum, inklusive frukost
- För längre eller kortare resa, kontakta oss för pris

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-01 - 2024-12-09 26 200 kr Detta är ett kampanjpris och gäller vid bokning senast 30 november.
Förfrågan 2025-01-07 - 2025-04-30 27 400 kr Kontakta oss för priser över jul och nyår.