Vill ni se och uppleva mycket, äta och dricka gott men har inte så många dagar till ert förfogande? Då är det här resan för er! Kapstaden, vindistrikten och safari med mycket hög standard. Helt enkelt det bästa av Sydafrika! Rutten går naturligtvis att göra i omvänd ordning om så önskas.

Dag 1: Avresa  
Avresa från Sverige med ankomst Kapstaden samma kväll. Ni blir mötta på flygplatsen av vår lokala samarbetspartner som kör er till ert hotell i Kapstaden.
Övernattning på 4* The Cape Cadogan (alternativt 3* Leeuwenvoet House alternativt 5* Mount Nelson) inklusive frukost.

Dag 2-4: Kapstaden
Ni utforskar denna fantastiska stad på egen hand och kan även boka ett flertal utflykter i förväg. Exempel på trevliga och intressanta sevärdheter är Table Mountain, Boulders Beach, V & A Waterfront samt Robben Island.
Övernattningar på 4* The Cape Cadogan (alternativt 3* Leeuwenvoet House alternativt 5* Mount Nelson) inklusive frukost.

Dag 4-6: Stellenbosch
Vid överenskommet tillfälle blir ni hämtade på hotellet för transfer till vindistrikten. Ni tar er över grönskande kullar och dalar mot Stellenbosch. Där finns mycket att se och göra, och besök på minst en vingård är ett måste.
Övernattningar på 4* River Manor (alternativt 3* D´Ouwe Werf alternativt 5* Lanzerac Hotel) inklusive frukost.

Dag 6-8: Stellenbosch – Johannesburg
Efter en tidig frukost i Stellenbosch blir ni hämtade för transfer till flygplatsen för ert flyg till Johannesburg. Ni blir hämtade på flygplatsen och efter ca 3 timmars färd är ni på plats på er safarilodge. Beroende på när ni anländer blir det en första safaritur samma eftermiddag alternativt så blir resten av dagen ledig för avkoppling på lodgen.
Övernattningar på 4* Madikwe River Lodge (Madikwe River Lodge/Madikwe Hills) inklusive helpension och safariturer.

Dag 8: Hemresa
Efter er sista safaritur på förmiddagen blir ni hämtade på lodgen för transfer tillbaka till Johannesburg och ert flyg hem.

Läs mer om hotellen:
The Cape Cadogan
Madikwe River Lodge

Denna resa går även att göra i omvänd riktning, förlänga enligt önskemål eller kombinera med andra paket. Vi hjälper er gärna med bokning av utflykter.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Köpenhamn till Kapstaden tur och retur med stopp i Johannesburg
- Transfers enligt ovan
- 8 dagar/7 nätter program enligt ovan

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Parkavgift 50 ZAR/person/dag tillkommer och betalas på plats, vid boende på Madikwe River Lodge.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran