Gift er på St Lucia och bo på charmiga Margot Beach Club, ett hotell som är mysigt beläget direkt vid havet i viken Marigot Bay. Hotellet är en relativt liten anläggning med mycket bra standard och ett läge som är ett av Västindiens absolut bästa!

Resan sker med flyg till Lucia via London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till St Lucia går nästa dag. Övernattning sker på ett hotell nära flygplatsen.

Hotell Marigot Beach Club är en fantastisk anläggning som ligger på St Lucias västkust. Här erbjuds 25 fina studios och villor. Koppla av med sol och bad eller härliga utflykter runt ön, och njut av den goda maten som serveras på restaurangerna runtom i viken Marigot Bay. Ni bor i en rymlig lägenhet med ett separat sovrum, himmelsäng, fullt utrustat kök och en stor veranda med fantastisk utsikt!

I bröllopspaketet ingår transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, välkomstdrink, registreringskostnad, vigselcertifikat, bröllopstårta, en flaska champagne vid ceremonin, brudbukett, knapphålsblomma, två vittnen, fotoalbum med 24 bilder, romantisk kryssning i solnedgången, utsmyckning vid vigselplatsen, fyrarättersmiddagar och en barbequemiddag samt en helkroppsmassage per person.

Läs mer om hotellet:
Marigot Beach Club

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till St Lucia tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, St Lucia
- 13 nätter på Marigot Beach Club i Grande studio inklusive frukost
- Bröllopspaket enligt ovan

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

Hotellet erbjuder även helpension (lunch och middag, dryck ingår ej). Kontakta oss för pris.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran