Följ med på en kombinationsresa till två av de vackraste och mest orörda öarna i Karibien. Resans första anhalt är Dominica där höjdpunkterna är alla häftiga vattenfall, regnskogen, valskådning och varma svavelkällor. Därefter reser ni till St Lucia, vulkanön som är känd för sin dramatiska skönhet, "drive-in-vulkan" och "The Pitons", två tvillingberg som reser sig som två sockertoppar mot himlen.

Resan sker med flyg till Dominica från London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Barbados går nästa morgon. Övernattning sker på ett hotell beläget direkt på flygplatsen i London. Mellan Barbados och Dominica flyger ni med ett regionalt flygbolag.

På Dominica bor ni på Jungle Bay, ett hotell byggt längs en bergssluttning, omgärdad av den vilda naturen med havet glittrande i fjärran vid Scotts Head och Soufriere. På Jungle Bay arbetar man med hållbarhet som ett tydligt ledord och den ekologiska filosofin genomsyrar alla delar av verksamheten inklusive restaurangen, där lokalproducerade maträtter i form av fisk och skaldjur serveras. Hotellet erbjuder alla möjliga äventyr, från snorkling, vandring och kajakpaddling till utflykter till den lokala marknaden och matlagning.

De dagliga utflykterna, ett yogapass och en 30-minuters spabehandling per dag ingår i priset. Ni tillbringar sju nätter på Dominica.

Efter er vistelse på Dominica färdas ni med båten L’Express till St Lucia, en tur som tar cirka 3,5 timme.

På St Lucia bor ni på trevliga Bay Gardens Inn som är beläget på västkusten (mot Karibiska havet) i populära Rodney Bay med närhet till restauranger, butiker och nattliv. Hotellets gäster har fri tillgång till systerhotellet Bay Gardens Resorts faciliteter såsom solstolar och ett stort urval av icke motordrivna sportaktiviteter.

Läs mer om hotellen:
Jungle Bay
Bay Gardens Inn

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Dominica via Barbados, returresa från St Lucia
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Transfer till och från hotellet, Dominica
- 7 nätter på Jungle Bay i Villa Room inklusive helpension
- Dagliga utflykter enligt hotellets aktivitetsutbud
- Ett yogapass och en 30-minuters spabehandling per dag, Dominica
- Båt från Dominica till St Lucia
- Transfer till och från hotellet, St Lucia
- 7 nätter på Bay Gardens Inn i superiorrum inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

Obs, en lokal turistskatt om 6 – 10 US dollar per person och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på St Lucia.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-15 - 2024-12-08 45 300 kr